• Mononews TV

    Μέσα στο υπερπολυτελές γήπεδο του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα

    • NewsRoom

    Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του κτηρίου που στεγάζει το γήπεδο ράγκμπι του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα (LSU).

    Οι νέες εγκαταστάσεις στοίχισαν το υπέρογκο χρηματικό ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων, και αποτελεί ένα από τα πολυτελέστερα στάδια με παροχές τελευταίας τεχνολογίας.

    Διαθέτει αποδυτήρια με ακουστικά για ύπνο και θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια και θυμίζουν εκείνες της πρώτης θέσης σε αεροπλάνο, ενώ δίπλα τους βρίσκονται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών.

    Στο κάτω μέρος, υπάρχει ένα αποθηκευτικό ντουλαπάκι, που προορίζεται για τα παπούτσια των αθλητών και πιο ψηλά περισσότερος χώρος για τα προσωπικά αντικείμενα των παικτών.

    Επιπλέον, υπάρχει ένας νέος χώρος, όπου οι αθλητές θα μπορούν να ξεκουράζονται παρακολουθώντας κάποια ταινία στον μίνι κινηματογράφο ή παίζοντας video games.

    Το συγκεκριμένο στάδιο, διαθέτει και εσωτερική πισίνα.

    Επειδή στον αθλητισμό βασικό ρόλο παίζει η υγιεινή διατροφή, δημιουργήθηκε ένας χώρος εστίασης για τους φοιτητές-αθλητές που θα προσφέρει υγιεινά γεύματα.

    Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι ένας μεγάλος τοίχος αφιερωμένος στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου, που διακρίθηκαν για τις αθλητικές επιδόσεις τους και χάρισαν μεγάλες στιγμές στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

    Μάλιστα, ένας από τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και παίκτης του NFL, ο Tyrann Mathieu δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια για την ανακαίνιση.

    Το κτήριο σχεδίασε η HNTB Architecture, που στο παρελθόν έχει σχεδιάσει και άλλα υπερπολυτελή αθλητικά κέντρα, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, όπως εκείνα των Πανεπιστημίων στο Κεντάκι και στο Ιλινόις.



    ΣΧΟΛΙΑ