ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Ο «κύβος ερρίφθη» για την πολυαναμενόμενη έναρξη λειτουργίας της Mere στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση της ρωσικής αλυσίδας αποφάσισε να ανοίξει τα πρώτα καταστήματα της στην Ελλάδα στα μέσα Μαρτίου και να υποδεχθεί τους Έλληνες καταναλωτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρομετάλλευμα: Σε χαμηλό διετίας οι τιμές λόγω εξασθένησης της ζήτησης
- Danaos (Γιάννης Κούστας): Αναβάθμιση από την Moody’s – Κριτήρια τα εξασφαλισμένα έσοδα $4,6 δισ. και η ρευστότητα $1 δισ.
- Profile: Ψήνονται νέες δουλειές στα ΗΑΕ, τι κρύβει το report της Optima και η αποτίμηση στα €17,69
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί για δεύτερη μέρα μετά την αποκλιμάκωση στο Ιράν – Κάτω από τα 115 δολ. το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.