ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη δωρεά, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια Σπύρου Ι. Λάτση και Ντόροθυ συζ. Σ. Λάτση, μόλις εξαγγέλθηκε για την αναβάθμιση και επέκταση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Η σύμβαση δωρεάς υπεγράφη σήμερα μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ως δωρεοδόχων και των Δρ Σπύρου Ι. Λάτση και Ντόροθυ συζ. Σ. Λάτση ως δωρητών, με την οποία αναλαμβάνουν την χρηματοδότηση αποκλειστικά με δική τους δαπάνη και έως του ποσού των σαράντα εκατομμυρίων (40.000.000,00) ευρώ, την εκπόνηση του συνόλου των αναγκαίων μελετών, που απαιτούνται για την πλήρη ωρίμανση του αναδειχθέντος αρχιτεκτονικού προσχεδίου σε επίπεδο δημοπράτησης του έργου.
Σημειώνεται μάλιστα ότι η δωρεά από τον Σπύρο και τη Ντόροθυ Λάτση γίνεται εις μνήμη του Ιωάννη και της Εριέττας Λάτση.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το κλείσιμο του Κέντρου Κένεντι
- Τραγωδία στο Λος Άντζελες: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι μετά από συντριβή ελικοπτέρου – Κάλυπταν θανατηφόρο τροχαίο
- Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Star Bulk: Στα 27,05 ευρώ η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης στο Euronext Athens
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.