ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μπαράζ αγορών νέων ταχύπλοων πλοίων και RO RO προχώρησε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets.
Μάλιστα, δύο από αυτά, αναμένεται να έρθουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στον Πειραιά προκειμένου να υποστούν επισκευές και προσαρμογές για τις νέες συνθήκες δρομολόγησής τους.
Τα πλοία θα δρομολογηθούν στα νησιά του Αιγαίου, από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η εταιρεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, διαθέτει στόλο που αποτελείται από 32 πλοία και σε αυτά τα πλοία δεν έχουν προστεθεί τα νεοαποκτηθέντα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Παρατείνει την εκεχειρία και διατηρεί τον αποκλεισμό – «Τέχνασμα» πριν από νέα αμερικανοϊσραηλινή επίθεση λέει το Ιράν
- Η Κάρεν Μπρέιντι, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έβαλε τέλος…
- Ανδρέας Δρακόπουλος: Ο επικεφαλής του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» παίζει… μπάλα ξανά στην Leeds
- Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ημίμετρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.