ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη πιο ψηλά θέτει τον πήχη για την ανάπτυξη στη χώρα μας η εταιρεία Jysk.
Έχοντας πιάσει τον στόχο των 40 καταστημάτων στην πρώτη πενταετία παρουσίας στην Ελλάδα, η δανέζικη αλυσίδα ειδών σπιτιού «βάζει πλώρη» για τη λειτουργία τουλάχιστον 20 ακόμη νέων καταστημάτων στην ελληνική αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
- Σεισμός τώρα στην Κρήτη
- Πιερρακάκης: «Η οικονομία διαρκώς βελτιώνει τις επιδόσεις της, παρά το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.