ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις επιδόσεις του 2019, ανακτώντας το χαμένο λόγω lockdown έδαφος, εκτιμά ότι θα επιστρέψει φέτος ο όμιλος ITX, στον οποίο πλέον συνενώνονται όλες οι μάρκες του ομίλου Inditex που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
Με ναυαρχίδα τη Zara, ο ισπανικός όμιλος μόδας εμφάνισε υπερδιπλάσια κέρδη και αύξηση πωλήσεων κατά 39% πέρσι πλησιάζοντας τα 460 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, στην οικονομική χρήση Φεβρουάριος 2021 – Ιανουάριος 2022 η ΙΤΧ Ελλάς (πρώην Zara Ελλάς) υπό την οποία πλέον βρίσκονται όλα τα σήματα (Pull Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Oysho και Uterque) εμφάνισε πωλήσεις ύψους 457,5 εκατ. ευρώ από περίπου 328,7 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση (2020/2021). Να σημειωθεί ότι προ πανδημίας οι πωλήσεις έφταναν 550 εκατ. ευρώ (οικονομική χρήση 2019/2020), σημείο που φαίνεται ότι φέτος θα αγγίξει ο Όμιλος.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Προγραμματίζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο Σύνταγμα την Παρασκευή
- Washington Post: Οι εκατοντάδες απολύσεις, ο Τζεφ Μπέζος και η πολιτική κατευνασμού προς τον Τραμπ
- Reuters: Ο Τραμπ πανηγύρισε ότι νίκησε τον πληθωρισμό σχεδόν 20 φορές αλλά η ακρίβεια παραμένει
- Συντάξεις: Γιατί οι 50άρηδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επόμενης αύξησης ορίων το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.