• Mononews TV

    Eurobank: Πρωτιά στη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και ιδιωτών – mononewsTV

    • NewsRoom

    Την πρώτη θέση στη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και ιδιωτών κατέχει η Eurobank, με συνολικά ενήμερα υπόλοιπα άνω των 11,5 δισ. ευρώ.

    Το 2022 η τράπεζα πέτυχε να έχει μερίδιο 33% στις νέες εκταμιεύσεις και ειδικά το χαρτοφυλάκιο μικρών επιχειρήσεων διαθέτει ενήμερα υπόλοιπα 2,3 δισ. ευρώ.

    Η Eurobank με δέσμη προγραμμάτων και εργαλείων στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους για την κοινωνία και την απασχόληση στη χώρα. Χρηματοδοτεί περισσότερες από 45.000 μικρές επιχειρήσεις με τζίρο ως 2,5 εκατ. ευρώ. Από την αρχή του χρόνου έχει εγκρίνει δάνεια σε περίπου 7.800 επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ τα οποία, είτε έχουν εκταμιευθεί, είτε είναι σε φάση εκταμίευσης.

    Η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν ήρθε τυχαία. Η τράπεζα διαθέτει περισσότερους από 400 ειδικούς συμβούλους στα καταστήματα της για δάνεια μικρών επιχειρήσεων.

    Ο στόχος είναι η στήριξη των μικρών ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο και τις μεγάλες ευκαιρίες χρηματοδότησης που προκύπτουν από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών και ελληνικών προγραμμάτων EU Invest, PanEuropean, ΕΑΤ, κ.λπ.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ