ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία πολυτελέστατη σικ έπαυλη με σύγχρονο design και θέα που κόβει την ανάσα μάς παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο η Architectural Digest.
Βρίσκεται στο Laguna Beach, Καλιφόρνια και ανήκει στον «θρύλο» του skateboarding, Nyjah Huston.
Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο 25χρονος καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
Δεν θα μπορούσε να λείπει μία ιδιωτική πίστα για σκέιτ, στην οποία προπονείται καθημερινά.
Άπλετο φως εισέρχεται σε όλο το χώρο χάρη στα πελώρια τζάμια της οικίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Συναγερμός μετά την επίθεση στο πλοίο Ever Lovely – Αναστροφή δεξαμενόπλοιων και άνοδος του πετρελαίου
- «Μπλόκο» στην Binance στην ΕΕ: Γιατί σταματά τις υπηρεσίες από την 1η Ιουλίου – Απορρίφθηκε η αίτηση στην Ελλάδα
- Βουτιά στις τιμές του πετρελαίου παρά την ένταση στον Περσικό Κόλπο – Ανησυχία για τις πετρελαϊκές της Βενεζουέλαας
- ΗΠΑ προς Ιράν: «Όχι συμφωνία με οποιοδήποτε τίμημα» – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ και η ασφάλεια στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.