ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δυναμική που παρουσιάζει η κατηγορία του καφέ στο κανάλι του σούπερ μάρκετ και η προοπτική να ενδυναμώσει περαιτέρω την ηγετική παρουσία της στην ελληνική αγορά αποτελούν τους βασικούς λόγους που επέλεξε η «Coffee Island» να μπει στα ράφια του Σκλαβενίτη, αναφέρει μιλώντας στο mononews o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Αλέξανδρος Ζαπανιώτης.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Ο πρώην πρωθυπουργός Φελίπε Γκονθάλεθ ζητά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών
- Δανία: Ξανά στο νοσοκομείο η βασίλισσα Μαργαρίτα
- Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Νικητές οι Λάτβαλα – Μαεκάουα
- ΔΕΗ: Στα 17,8 δισ. ευρώ η συνολική ζήτηση για την ΑΜΚ – Εισέρχονται αύριο στο Χρηματιστήριο οι 228,1 εκατ. νέες μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.