• Mononews TV

    Αυτό είναι το ενοίκιο ρεκόρ που έδωσε η Nike στην Ερμού – mononewsTV

    • NewsRoom
    Antonio Percassi, το αφεντικό της Nike στην Ελλάδα

    Antonio Percassi, το αφεντικό της Nike στην Ελλάδα


    Συναλλαγές με ποσά που ζαλίζουν φέρνει η επιστροφή της εμπορικής κίνησης στις κύριες πιάτσες της λιανικής στην Αθήνα, καθώς το μίσθωμα ενός κεντρικού ισογείου καταστήματος 130 τ.μ. στην οδό Ερμού ενδέχεται να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

    Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της κατακόρυφης ανόδου των μισθωμάτων είναι η περίπτωση της ναυαρχίδας της Nike στην Ερμού, που πέρασε στον όμιλο του Ιταλού Antonio Percassi, έπειτα από διαγωνισμό του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

    To ενοίκιο για το κατάστημα που θεωρείται χρυσωρυχείο –και θυμίζουμε πως λειτουργούσε υπό την ομπρέλα της Folli Follie έως το φθινόπωρο– έφτασε στο δυσθεώρητο μηνιαίο μίσθωμα των 85.000 ευρώ, σηματοδοτώντας την υψηλότερη τιμή μίσθωσης καταστήματος/τ.μ. που καταγράφηκε το 2023.

    Πρόκειται για ακίνητο με ισόγειο επιφάνειας 278 τ.μ., δύο υπόγεια επιφάνειας 340 και 278 τ.μ. και πατάρι επιφάνειας 170 τ.μ..

    Όπως αναφέρει στο mononews ο ιδρυτής και επικεφαλής της κτηματομεσιτικής εταιρείας BINSWANGER BINIARIS και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδας, Δημήτρης Μπινιάρης, «εντελώς διαφορετικά αποτιμάται ένα κατάστημα με μεγάλη πρόσοψη και μικρό βάθος από ένα άλλο με μικρή πρόσοψη και μεγάλο βάθος».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ