• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου

    Ζώδια

    Ζώδια


    της Αλίντας Κανάκη

    Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ

    Ό,τι εκκρεμότητες έχεις, καλά θα κάνεις να τις τακτοποιήσεις σύντομα με το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σε ανταμείψουν. Αιφνιδίασε ευχάριστα το ταίρι σου με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στη θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου άνοδος θα σε ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες! Ξέκοψε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα. Αποδέξου το γεγονός ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Βρες διεξόδους διαφυγής… με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Ίσως θα πρέπει να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, να τονώσεις τη σχέση σου. Αγνόησε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σου για κάποια παλιά σου λάθη. Προσοχή επίσης στους παράνομους δεσμούς εάν είσαι δεσμευμένη! Το πλανητικό σύστημα θα σε μπλοκάρει συναισθηματικά σήμερα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Απαλλάξου από εκκρεμότητες, ξεκουράσου και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Έλεγξε το βάρος σου και μην αφήνεις τον εαυτό σου να υποκύψει σε πειρασμούς. Φρόντισε τόσο τη φυσική, όσο και τη συναισθηματική ισορροπία σου! Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σε φορτίζουν υπερβολικά…

    ΛΕΩΝ

    Κάνε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχες ποντάρει, ίσως καθυστερήσουν με την ανάδρομη πορεία Δία – Κρόνου. Η στενότητα των οικονομικών σου ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδό σου. Αν όμως προσαρμοστείς και μειώσεις περιττά έξοδα, δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Από επαγγελματικής άποψης η προώθηση των στόχων σου θα σου αποδώσει. Επειδή κινδυνεύεις να πέσεις όμως θύμα υπονόμευσης, κράτησε τα μυστικά σου για τον εαυτό σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι καταστάσεις στη σχέση σου θα συνεχίσουν να σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το ταίρι σου βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας φέρνει ένταση. Η παρέμβαση κάποιου τρίτου προσώπου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει τα πράγματα.

    ΖΥΓΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα σε ευνοεί με το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου! Σκέψου θετικά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σε απογειώσουν. Βλέπεις όμως κάποιες φορές τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις. Επικοινώνησε με φίλους, νιώσε χαρά και διασκέδασε μέχρι πρωίας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σου ζωή, εκεί περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Φέρσου με διπλωματία στις επαγγελματικές σου σχέσεις και δώσε προσοχή στη διατροφή σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Φρόντισε να κάνεις κοινωνικές επαφές ή να φύγεις με φίλους ένα ταξίδι. Συζήτησε τα νέα σου σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και κλείσε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους! Τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σου θα επανέλθει σύντομα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μείνε για λίγο παρατηρητής και μην υπογράφεις συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δεις τι σε συμφέρει με το τετράγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση ή σημαντική οικονομική – επαγγελματική συμφωνία, εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για την ορθότητα των κινήσεών σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η διάθεσή σου είναι θαυμάσια σήμερα και οι κοινωνικές επαφές είναι στο επίκεντρο! Άφησε για λίγο προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα στο περιθώριο και απόλαυσε τη μέρα. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει! Απόλαυσε τις στιγμές και γέμισε τις μπαταρίες σου. Για κάτι μονιμότερο όμως το πλανητικό σκηνικό δεν είναι στο πλευρό σου.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μη σπας τα νεύρα στους άλλους με τον Ήλιο στον 4ο οίκο σου. Δώσε τέλος σε υποθέσεις που σε έχουν κουράσει. Απόφυγε μπερδέματα, συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σου. Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε γεμίσει με ενέργεια. Κάνε και κάτι για τον εαυτό σου! Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου.

    Πηγή: TLife



    ΣΧΟΛΙΑ