• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 15 έως 21 Απριλίου 2019)

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Από την Αλίντα Κανάκη

    Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου 2019, ώρα Ελλάδας 14:12 μ.μ στην 29η 06΄ του Ζυγού υπόσχεται θετικά αποτελέσματα στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου και επιτέλους οριστικοποιούνται για κάποιους από εσάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζατε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούριο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία. Η ανάδρομη πορεία του ο Δία, του πλανήτη της ευμάρειας, στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου, προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Μέσα στο διάστημα αυτό θα ωθηθούμε στο να επανεξετάσουμε, ο καθένας στο δικό του χρόνο, τα πιστεύω που κατευθύνουν τις βασικές παραμέτρους της ζωής μας και ενδεχομένως μας κρατούν στάσιμους, με σκοπό να απελευθερωθούμε. Αφορμή για τις αμφιβολίες που θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό μας θα αποτελέσουν οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη 15-16/4. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

    ΚΡΙΟΣ

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν συγκρούσεις μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικής ζωής με την Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα στις 16 Απριλίου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Υπάρχει μια περίπτωση οι συζητήσεις να σε οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και σε σημαντικά εμπόδια. Ενώ οι παλιοί φόβοι μπορεί να έρθουν στη επιφάνεια και να σε κρατούν σε επιφυλακή, εμπιστεύσου το ένστικτο και τη διαίσθησή σου για νέα σχέδια και αποφάσεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού 19/4 θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω.

    Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να λύσεις όλα τα θέματα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε σχέση με χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. H διέλευση του Ήλιου στις 20/4 ευνοεί τον επαγγελματικό σου τομέα και υπόσχεται ελπίδες σωτηρίας. Η ανάδρομη πορεία του Δία δεν ευνοεί την επικοινωνία με τη σχέση και το σύντροφό σου. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου. Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντάς το για να γνωριστείς καλύτερα γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα οικονομικά σου θα υποστούν μια μεταβολή προς το καλύτερο, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/4 ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην εργασία σου προβλέπεται μια ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχεις για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σου και θα προχωρήσεις γρήγορα να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα.

    Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πηγαίνεις για ψώνια να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από αισθηματικής πλευράς η ανυπομονησία και η ορμητικότητά σου ενδέχεται να προκαλέσει διαπληκτισμούς και διαφωνίες ή συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις με την Πανσέληνο στο Ζυγό 19/4 και την διέλευση του Ηλίου στο 1ο οίκο σου. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό 20/4 θα επηρεάσει τον ερωτικό σου τομέα θετικά. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα.

    Αν ανήκεις στις single του ζωδίου διαχώρισε τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσεις άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού 17/4 και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Τα άστρα φέρνουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που ονειρευόσουν. Φέρνουν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον εργασιακό τομέα. Ευκαιρία είναι λοιπόν φίλη μου να θέσεις σε κίνηση τα σχέδια σου που τόσο καιρό σε δυσκολεύουν και σε αγχώνουν. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου με την διέλευση του Ήλιου στον 12 οίκο σου στις 20/4. Αν είσαι δεσμευμένη θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τον Δία σε ανάδρομη πορεία.

    Μην πάρεις όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν αντιθέσεις με τις προθέσεις του συντρόφου σου. Άφησε τον χρόνο να περάσει και κινήσου με προσοχή. Ευνοείσαι αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως το σύντροφό σου γιατί σε έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείς γιατί θα βιώσει έντονα προβλήματα με τη δουλειά του και τα οικονομικά του με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Πλησίασέ τον και δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σένα με την Πανσέληνο στο Ζυγό 19/4. Εσύ που είσαι single, να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις και εφήμερες σχέσεις. Όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η ανάδρομη πορεία του Δία δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μην επενδύσεις με την πρώτη, χωρίς να δεις και να συζητήσεις κάποια θέματα με τους συνεργάτες σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να μειώσεις το άγχος από τη ζωή σου, διότι θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου με το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα 17/4. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ισορροπίες με το ταίρι σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου!

    Η πανσέληνος στο Ζυγό 19/4 προκαλεί εντάσεις στον αισθηματικό τομέα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό στις 21/4 αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για την προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις άδικα με τη συμπεριφορά σου το σύντροφό σου, γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, η κοινωνικότητά σου θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είσαι αρκετά δημοφιλής, θα πηγαίνεις σε πάρτι, θα διασκεδάζεις με τους φίλους σου και θα ασκείς έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

    ΛΕΩΝ

    Με σωστό προγραμματισμό αλλά και καλή οργάνωση στα οικονομικά σου θα αρχίσουν τα πράγματα να προχωρούν με σταθερό ρυθμό, αφού το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκες με στασιμότητα και υπερβολική πίεση, εξαιτίας του Ερμή που μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του είναι σε στάση και τον Δία που ξεκίνησε την ανάδρομη του πορεία στον Τοξότη. Διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης στην εργασία σου μετά τις 18/4 με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Με τη διέλευση του Ήλιου από το 10ο οίκο σου στις 20/4 ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου.

    Οι πλανητικές όψεις ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσεις τα σχέδιά σου σε συνεργάτες που θα σε δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών. Οι θέσεις των πλανητών σε κάνουν πιο ανάλαφρη στην ψυχολογία και αν έχεις απομακρυνθεί από τον σύντροφό σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσεις με λογική και ηρεμία να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Τα άστρα προβλέπουν, αν έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν με την πανσέληνο στον Ζυγό 19/4 και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου και θελήσεις τον έλεγχο και την επιβολή στη σχέση σου, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις αρνητικές εξελίξεις.

    Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σου, όπως και ο σύντροφός σου τη δική σου. Αν είσαι single, θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, ξυπνώντας μέσα σου όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει για να δεις αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στις 16/4. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας με τη διέλευση του Ήλιου από τον 9ο οίκο σας, θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες.

    Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα με την προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά.

    Προς το τέλος της εβδομάδας με την πανσέληνο στον Ζυγό 19/4 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό 21/4 αν είσαι single θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Αν πάλι ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα με το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις την κακή επικοινωνία με το σύντροφο σου.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

    ΖΥΓΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, με την πανσέληνο στον Ζυγό 19/4 και την Αφροδίτη στον Κριό 20/4 αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματά σου θα μπορέσεις να τα καλύψεις.

    Για αυτό πρέπει να προσέχεις να μην τα ξοδεύεις όλα και να βάζεις κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Η διέλευση του Ήλιου 20.4 από τον 8ο οίκο σου ευνοεί οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείς να διεκδικήσεις. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σου κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί. Αν ανήκεις στις single του ζωδίου θα σε πλησιάσουν νέα άτομα και ο ερωτισμός σου θα ανέβει κατακόρυφα.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σου λάμψης.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ομολογουμένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Οι έντονες δραστηριότητες και υποχρεώσεις της εβδομάδας μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Απόφυγε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία 16/4 θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Θα έχεις τη παρόρμηση να κάνεις συνεχώς έξοδα, είτε για τον εαυτό σου είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θέλεις να τους δείξεις την αγάπη σου με ποικίλους τρόπους και νιώθεις ευτυχισμένη όταν βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους.

    Μην ανοίγεσαι όμως πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος με τον Δία σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς τα χρήματα σου με σύνεση και πειθαρχία δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει με την πανσέληνο στον Ζυγό 19/4 και το πέραμα της Αφροδίτης στον Κριό 20/4. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό με τη διέλευση του Ήλιου από τον 7ο οίκο σου στις 20/4. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις.

    Για σένα που είσαι single θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και η διέλευση του Ήλιου στον 10ο οίκο σου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία, το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Καταπιάσου σοβαρά με τα θέματα που θα σε απασχολήσουν και προσπάθησε να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου.

    Στα οικονομικά σου, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία σε ανάδρομη πορεία θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα σε κυριεύσει το άγχος για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η έντονη δραστηριότητα και η κινητικότητα της εβδομάδας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ενέργειά σου. Τα επαγγελματικά σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσουν σταθερή πρόοδο και η δημιουργικότητα σου θα σου αποδώσει μελλοντικά. Αλλαγές προβλέπονται στον ερωτικό τομέα με την πανσέληνο στον Ζυγό 19/4. Μια παλιά σχέση ή ένας γάμος τελειώνει στην αισθηματική σου ζωή και μια άλλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό στις 20/4 . Έχεις ζυγίσει ήδη τα πράγματα και βάζεις τέλος σε ένα δεσμό που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό.

    Η απογοήτευση και η θλίψη δεν έχουν θέση. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είχες δίκιο και ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι προς όφελός σου. Για σένα που ανήκεις στους singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές. Απόλαυσε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη στις 21/4.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19/4 θα έχεις ώθηση στον επαγγελματικό σου τομέα. Η πίεση των ημερών οι νέες θέσεις των πλανητών, μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Το διάστημα αυτό είναι λίγο δύσκολο, για αυτό απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις, η διέλευση του Ήλιου στον 1ο οίκο σου δεν ευνοεί συνεργασίες. Αν και αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, κάνε κοινωνικές συναναστροφές και επωφελήσου από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου.

    Περιόρισε το άγχος, οργάνωσε εξόδους και προσπάθησε να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε ρίχνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Διάνυσες μια περίοδο κούρασης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιο σου και τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού αναμένεται η κορύφωση κάποιων καταστάσεων, ενώ παράλληλα η κρίση σου σε μπερδεύει.

    Προσπάθησε να επωφεληθείς από το χαλαρό πρόγραμμα σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς. Θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις έναν ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Αν είσαι single να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να αποφύγεις να πληγωθείς ξανά. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν είσαι μόνη και αναζητάς ένα ταίρι στη ζωή σου, δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφεις ακόμη συναισθήματα.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 16/4 ενδεχομένως να επιφέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Το πλανητικό σκηνικό αγαπητή μου Υδροχόε σε κάνει να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις.

    Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σένα αρκετά δημιουργικές ως αναφορά τη μελλοντική σου εξέλιξη με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Κριού 17/4.

    Το πλανητικό σκηνικό και τα άστρα σε καλούν να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και η διέλευση του Ήλιου από τον 4ο οίκο σου στις 20/4 δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματα σου αλλά και με το τι ακριβώς επιθυμείς για την προσωπική σου ευτυχία. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν είσαι σίγουρη.

    Απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσεις άδικα τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά! Εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, χωρίς να αδιαφορείς όμως για τα συναισθήματα των άλλων. Θα βιώσεις έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό 19/4 θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνεις μια αυτοκριτική και να βάλεις πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνεις στη ζωή σου.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Χαλάρωσε με λίγη ψυχαγωγία διότι τα πράγματα είναι σπουδαία και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τόλμησε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσεις τελείως όμως… Άλλαξε την καθημερινότητα σου και ρίξε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις.

    Χειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα σε τρίτα πρόσωπα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ο οποίος κινείται σε ανάδρομη πορεία διότι οι εκτιμήσεις σου θα πέσουν στο κενό. Τα έξοδα σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και αν δεν προσέξεις η κατάσταση σε λίγο καιρό θα είναι εις βάρος σου φίλη μου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για σένα που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό 20/4 και θα χαρείς ιδιαίτερα αφού θα δεις ότι ο σύντροφος σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με τους δικούς σου ανθρώπους, πράγμα που σου ανεβάζει την ψυχολογία.

    Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ σου και θα προσπαθήσεις να αρχίσεις να του ελέγχεις τη ζωή. Με την επιρροή της Πανσελήνου στον Ζυγό 19/4 πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείς στο χωρισμό! Με την διέλευση του Ήλιου στον 3ο οίκο σου στις 20/4 δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους, γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Αν είσαι single θα κάνεις μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σου κλέψει την καρδιά! Αν αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσεις, για αυτό μην διστάσεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση. Υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο για να μπορέσουν οι άλλοι να σε πλησιάσουν πιο εύκολα και να σε γνωρίσουν καλύτερα.

    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδελφών, της δημοσιότητας, της πολιτικής, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

    Πηγή: TLife

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όλη την εβδομάδα στην Αττική Οδό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανωλεθρία για American Airlines λόγω Boeing 737 MAX: Ακυρώνει ημερησίως 115 πτήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολυανθεκτικά μικρόβια: «Πάρτι» σε χέρια και δωμάτια νοσηλευομένων



    ΣΧΟΛΙΑ