LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 11/11 έως 17/11/19)

  • NewsRoom
ζωδια


Αυτή η νέα εβδομάδα θα φέρει στα ζώδια αναταραχές στην ισορροπία που έχουν δημιουργήσει ή θα βελτιώσει την κατάσταση στην καθημερινότητά τους;

Από την Αλίντα Κανάκη

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 12 του μήνα στις 19 ο 51΄στο ζώδιο του Ταύρου. Μετά από μια μακρά περίοδο δύσκολων πλανητικών όψεων, πλειάδας ανάδρομων πλανητών και δυσοίωνων φεγγαριών, είναι το πρώτο γεμάτο φεγγάρι που έχει κάτι θετικό να μας δώσει. Η Πανσέληνος αυτή στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, στρέφει το ενδιαφέρον μας σας ζητήματα αισθητικής και χρήματος και φέρνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη μας για σιγουριά και σταθερότητα στην ζωή μας.

Αυτοί, δε, που επηρεάζονται περισσότερο από όλους είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και ο Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο μεταίχμιο δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Θετικές επιρροές αναμένεται να έχουν επίσης οι Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν μεταξύ της 17ης και της 22ης μοίρας του ζωδίου τους.

Με δεδομένο ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα σε ένα ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό, θα πρέπει, την περίοδο αυτή, να εμπιστευτούμε περισσότερο την διαίσθησή μας, καθώς θα είναι τονισμένη. Είναι η περίοδος που θα έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε και να αντιλαμβανόμαστε πράγματα πίσω από την βιτρίνα, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Έτσι θα μπορούμε να προστατευτούμε καλύτερα και να αποφύγουμε καταστάσεις που θα μας πληγώσουν ή θα αποβούν σε βάρος μας. Είναι, επίσης, η κατάλληλη χρονική στιγμή να κόψουμε επαφές με άτομα του περιβάλλοντός μας που δημιουργούν προβλήματα ή φέρνουν ανεπιθύμητες επιπλοκές στη ζωή μας.

Συνιστάται, επίσης, να αναθεωρήσουμε τα συναισθηματικής φύσης μοτίβα που επαναλαμβάνουμε στη ζωή μας, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε συχνά στο ίδιο αποτέλεσμα. Επειδή, όμως, με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε και πολύ συχνά επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, την περίοδο αυτή όσοι ανήκουν στο 2ο και 3ο δεκαήμερο των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού, Καρκίνου και Αιγόκερου θα έχουν επιστροφές συναισθηματικής φύσης, ενώ οι του 2ου και 3ου δεκαήμερου
των Παρθένων και Ιχθύων επανασυνδέσεις με φιλίες του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά

Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, κυρίως κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μια και σημαντικές πληροφορίες μπορεί να σας αποκρύπτονται από συνεργάτες ή συναδέλφους λόγω ζήλιας.

Φροντίστε καλά τα νώτα σας και αποφύγετε πάση θυσία έκθεση της προσωπικής σας ζωής στα μάτια των συνεργατών σας ή την δημιουργία σκανδάλων στον εργασιακό χώρο, μια και καραδοκούν να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε εναντίων σας, με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου !

Αισθηματικά

Η προσπάθεια για την οικονομική σας ανάκαμψη σας απορροφά σε τέτοιο βαθμό, που στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία και προσοχή. Ενδεχομένως να παρουσιάσετε έντονα τα σημάδια έλλειψης αντικειμενικότητας και ανεκτικότητας απέναντι στον σύντροφό σας και να επηρεαστούν οι ισορροπίες της σχέσης.

Χρειάζεται προσοχή, για να μην καταστρέψετε με την συμπεριφορά σας κάτι που ενδεχομένως σας είναι πολύτιμο. Είναι πιθανό, δε, παράλληλα να υπάρξει και μια συναισθηματική εμπλοκή με άτομο του εργασιακού σας χώρου…

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να μπει κάποιο άτομο στην ζωής σας με αφορμή ενδεχομένως κάποια πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα υγείας. Χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό, γιατί μπορεί να εμπλακείτε πολύ σοβαρότερα από ότι αρχικά υπολογίζατε και να αισθανθείτε για μια ακόμη φορά στο άμεσο μέλλον προδομένοι, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και το τετράγωνο του Κρόνου να παρεμβάλει εμπόδια.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά

Επαγγελματικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν αυτό το επταήμερο, με επεξεργασία νέων σχεδίων δράσης, που θα μπορούσαν να σας βάλουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης ή επέκτασης. Μην ποντάρετε όμως σε πολλά άλογα… Επωφεληθείτε της πνευματικής σας διαύγειας, επιλέξτε την ρεαλιστικότερη ιδέα σας και επεξεργαστείτε την στον μεγαλύτερο πιθανό βαθμό.

Μην βιάζεστε να περάσετε από τον σχεδιασμό στην δράση, μια και οι πλανητικές συγκυρίες (ανάδρομος Ερμής, τετράγωνα των αστέρων, πανσέληνος στον Ταύρο κλπ) δεν ευνοούν επεκτάσεις και νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικά

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, το επταήμερο αυτό θα πρέπει να βάλετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και την ποιότητα της σχέσης σας. Δείξτε του την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Προτιμήστε να περάσετε ήσυχα βράδια με το ταίρι σας, που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την πραγματική σας επαφή και να οροθετήσετε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχουν μια επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν. Θα βρεθείτε ερωτικά μαζί του, θα περάσετε υπέροχα, μην σας περνάει από το μυαλό όμως να επενδύσετε και πάλι σε μια σχέση μαζί του, γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα ονειρεύεστε, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Απολαύστε το όσο διαρκεί, χωρίς δεσμεύσεις και μετά ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά

Αρκετά καλά νέα στον επαγγελματικό τομέα θα φέρει η εβδομάδα για σας. Η σύνοδος του Ουρανού ενισχύει τις προσπάθειές σας! Έχετε υψηλή δημιουργικότητα, που θα μπορούσε, με την υποστήριξη ισχυρών φίλων σας ή συνεργατών, να μετουσιωθεί σε επαγγελματικό άλμα, θα πρέπει όμως να ενεργοποιηθείτε εγκαίρως για να προλάβετε τις εξελίξεις.

Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών, δώστε τον χώρο που αναλογεί στους συνεργάτες σας και δεν βλάπτει να αναγνωρίζετε και να επιβραβεύετε τις προσπάθειές τους…

Αισθηματικά

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αισθανθούν ότι χρειάζονται περισσότερο χώρο να αναπνεύσουν και, ίσως, ότι θα πρέπει να παράσχουν τον αντίστοιχο χώρο και στο ταίρι τους. Δεν σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι ο δεσμός σας μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Λίγη περισσότερη ελευθερία κινήσεων ίσως και να αναθερμάνει μια μακροχρόνια σχέση, εάν η ρουτίνα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

Είναι ευνοϊκή περίοδος, επίσης, για νέες κοινωνικές συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν. Ο Δίας από τον 7ο οίκο και τον Τοξότη σας ευνοεί! Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσουν απρόσμενα μια παλιά τους σχέση και να βρεθούν ερωτικά μαζί του, κάτι που θα βάλει το μυαλό σας σε σκέψεις…

Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην ενθουσιάζεστε με την προοπτική μιας επανασύνδεσης. Ό,τι απέτυχε μια φορά στο παρελθόν δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στον φιλικό σας κύκλο και να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά

Από οικονομικής άποψης, η εβδομάδα δεν θα είναι από τις δύσκολες… με τον Ήλιο από τον Σκορπιό στον 5ο οίκο. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι μεν αρκετές, θα υπάρξουν όμως και τα ανάλογα εισοδήματα για να τα φέρετε σχετικά εύκολα πέρα. Προσοχή μόνο μην ξεφύγετε με τις χειμερινές αγορές σε τέτοιο σημείο, που να θέσετε σε κίνδυνο την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης των τελευταίων μηνών.

Αισθηματικά

Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι πρωταρχική αυτή την περίοδο και αυτό θα βοηθήσει να βαθύνει η σχέση με το ταίρι σας. Άγχη, προβληματισμοί και καταστάσεις της καθημερινότητας θα τα επικοινωνήσετε αυτή την περίοδο ευκολότερα με τον σύντροφό σας, φέρνοντάς τον με αυτό τον τρόπο πιο κοντά σας, με το εξάγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιο σας να ευνοεί τον τομέα του γάμου και των σχέσεων.

Η ανάγκη σας αυτή μπορεί να συντελέσει ακόμη στο να αναθερμανθεί μια παλιά φιλική σας σχέση, που με τον καιρό είχε φθίνει. Φροντίστε, ωστόσο, τον εαυτό σας, παίρνοντας λίγο αποστάσεις από την καθημερινότητα με λίγη διασκέδαση ή μια μικρή απόδραση.

Οι ελεύθεροι θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αυτό το επταήμερο, με αποτέλεσμα να αναθερμαίνουν φιλικές σχέσεις και να δημιουργούν νέες φιλικές επαφές. Η κοινωνικότητα αυτή θα τους φέρει και αρκετή ερωτική προσοχή, που θα την απολαύσετε δεόντως…

Φροντίστε και σεις τον οργανισμό σας και αναζητήστε ψυχική ισορροπία σε ό,τι νομίζετε ότι μπορεί να σας χαλαρώσει.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα, αγαπητοί μου Λέοντες, θα σας βρει να διαχειρίζεστε με επιδέξιο τρόπο τις καθημερινές εργασιακές σας υποχρεώσεις, εμψυχώνοντας τους συνεργάτες σας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και αποσπώντας επαίνους, τόσο για λογαριασμό τους, όσο και για σας, για την αποτελεσματικότητα όλων σας.

Με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.11 θα υπάρξουν όμως και στιγμές έντονης κούρασης, στιγμές που θα θέλατε να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε μακριά από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αισθηματικά

Για τους δεσμευμένους, η εβδομάδα, προβλέπεται, σε γενικές γραμμές, αρμονική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Προς τα μέσα, ωστόσο, της εβδομάδας ενδέχεται να παρουσιαστούν διαφορές απόψεων σε θέματα καθημερινότητας με το ταίρι σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Δεν χάνετε τίποτε να λάβετε υπόψη σας και την γνώμη του συντρόφου σας. Μπορεί να έχει δίκιο σε κάποια θέματα…

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα ακτινοβολείτε αυτό το επταήμερο και θα ασκείτε ακαταμάχητη έλξη στον περίγυρό σας! Δεν θα λείψουν οι νέες ερωτικές γνωριμίες και οι ερωτικές περιπέτειες που θα τονώσουν το ηθικό σας, μην περιμένετε όμως να προκύψει κάτι σοβαρότερο από ότι οι εφήμερες ερωτικές επαφές αυτήν την
περίοδο, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Χαλαρώστε και απολαύστε το λοιπόν…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα θα απαιτήσει όλη σας την ενέργεια, φίλοι μου Παρθένοι, αναφορικά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα είναι όμως και εξαιρετικά αποδοτική! Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα φαίνεται να εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, καθώς και τις οργανωτικές σας ικανότητες και να σας προωθούν επαγγελματικά.

Συμβουλές και στήριξη θα μπορέσετε να βρείτε στο στενό σας φιλικό περιβάλλον για τα επαγγελματικά βήματα που θα πρέπει να κάνετε. Ιδιαίτερα σημαντικές ημερομηνίες για την προώθηση της καριέρας σας είναι προς τα μέσα της εβδομάδας.

Αισθηματικά

Τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση παραμένουν! Προσπαθήστε να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στους προβληματισμούς του συντρόφου σας και αποφύγετε την κριτική διάθεση απέναντι του, αν έχετε την πρόθεση να βγείτε από την δίνη των προβλημάτων. Άλλωστε, με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.11 υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο, παλιά προβλήματα που θεωρούσατε λυμένα, να επανέλθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε την υγεία σας, μια και η άμυνα του οργανισμού σας φαίνεται να μην είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα…

Οι ελεύθεροι από εσάς έχετε μεγάλες πιθανότητες από μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να προκύψει μια αναπάντεχη ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει! Μην ενθουσιάζεστε όμως εύκολα, γιατί τουλάχιστον οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν με τον Ερμή ανάδρομο δεν έχουν προδιαγραφές μακροβιότητας… Απλά χαρείτε το όσο διαρκεί.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι εξαιρετικά ευνοημένος αυτό το επταήμερο, με πιθανά επαγγελματικά ταξίδια που τείνουν να ανοίξουν νέες πόρτες για σας, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο να σας ευνοεί. Θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις, μέσα από αυτές, όμως, θα βρεθούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε για μια επαγγελματική εκτίναξη. Μπορείτε να περιμένετε το ανέλπιστο να σας συμβεί…

Τα μέσα της εβδομάδας είναι ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα, θα πρέπει όμως να ελέγξετε την παρορμητική σας διάθεση, για να μην υποπέσετε σε λάθη που θα σας κοστίσουν σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικά

Όσοι βρίσκονται σε μόνιμη σχέση φαίνεται ότι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα. Εάν δεν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά σε συνεργασία με τον σύντροφό σας και να δώσετε λύσεις, η σχέση σας θα συνεχίσει να καρκινοβατεί… Το πέρασμα του Ουρανού από τον 8ο γενέθλιο οίκο σας κλονίζει συθέμελα τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για περιστασιακό σεξ εκτός σχέσης, μια και θα ακτινοβολείτε έντονα και θα απολαμβάνετε της προσοχής του περίγυρου σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, με έντονη ακτινοβολία και εξαιρετική διάθεση, θα κατακτήσετε και νέα ερωτικά τρόπαια. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, θα αισθανθείτε την εσωτερική παρόρμηση για ανανέωση, κάτι που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε σχέδια ανανέωσης του προσωπικού σας χώρου.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα προσφέρεται για ανάλυση, ενδοσκόπηση και εξερεύνηση αναφορικά με τον επαγγελματικό σας τομέα, φίλοι Σκορπιοί, με την Σελήνη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.11. Είναι ένα επταήμερο που θα μπορέσετε να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής επαγγελματική σας πορεία και να επανεκτιμήσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας.

Ευκαιρίες για δράση θα παρουσιαστούν προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε όμως τι θέλετε να κάνετε και να είστε έτοιμοι για τις κινήσεις σας, όταν οι ευκαιρίες βρεθούν μπροστά σας.

Αισθηματικά

Όσοι βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είστε σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού των δεδομένων της προσωπικής σας ζωής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων της σχέσης σας, μπορεί όμως και σε βάθος χρόνου ολίγων μηνών να σας οδηγήσει στην διακοπή της σχέσης. Όποια και να είναι η εξέλιξη, η χρονική στιγμή είναι σωστή και οι πλανητικές συγκυρίες οι κατάλληλες για απολογισμούς και επαναξιολογήσεις καταστάσεων και σχέσεων.

Ομοίως και για τους ελεύθερους του ζωδίου, συντελείται μια αλλαγή στις εσωτερικές σας ισορροπίες και δειλά, αλλά προοδευτικά, οι προτεραιότητές σας αλλάζουν, με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σας ευνοεί. Προσανατολίζεστε περισσότερο στην ιδέα μια μόνιμης σχέσης, η οποία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά

Από την αρχή της εβδομάδας θα γίνει εμφανές, φίλοι Τοξότες, ότι είναι καλύτερα να συνεργάζεστε με τους άλλους, παρά να τους έχετε απέναντί σας και να τορπιλίζουν το έργο σας. Άτομα κύρους που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα παρατηρούν και αξιολογούν τις ηγετικές σας ικανότητες και ενδέχεται να προταθείτε για μια πιο υπεύθυνη θέση.

Γενικά, πάντως, οι πλανητικές θέσεις προωθούν την καριέρα σας, με την προϋπόθεση να τις αξιοποιήσετε, καταστρώνοντας την στρατηγική που πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε και στην συνέχεια να κινηθείτε. Ευνοϊκές περίοδοι για υλοποίηση δράσεων είναι προς τα τέλη της εβδομάδας με το εξάγωνο του Κρόνου να ευνοεί τις προσπάθειες σας με πειθαρχία.

Αισθηματικά

Θα έχετε εξαιρετική διάθεση, προσέξτε μόνο μην ξεφύγετε, λόγω της εφορίας σας, από κάποια πλαίσια. Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως έρθει στο φως κάποια πλευρά της αισθηματικής σας ζωής που αγνοούσατε … Ίσως ανακαλύψετε με κάπως σκληρό τρόπο, ότι ο σύντροφός σας ήταν αυτό ακριβώς που φοβόσασταν ότι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας.

Ίσως, όμως, να έρθουν και δικά σας μυστικά στην φόρα, που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, με τον Άρη από τον Ζυγό και τον 11ο οίκο σε αδυναμία! Εκεί είναι που θα χρειαστείτε την συμβουλή και την συμπαράσταση πιστών σας φίλων, για να ξεπεράσετε την κρίση και να χαράξετε μελλοντική πορεία. Αυτή η στιγμή κρίσης, όμως, μπορεί να σας προικίσει και με κάτι πολύτιμο για το μέλλον…

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, το επταήμερο θα έχει στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής, που θα τις διαδέχονται ημέρες έντονης ζωής, τόσο κοινωνικής, όσο και σεξουαλικής. Με αφορμή μια νέα ερωτική ή αισθηματική γνωριμία ίσως βρεθείτε σε δίλημμα, ως προς το πιο δρόμο να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε φίλους σας και ακολουθήστε τις συμβουλές τους.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά

Στα εργασιακά θέματα οι πλανητικές θέσεις δεν σας θέτουν εμπόδια για μια ευθύγραμμη επαγγελματική πορεία. Προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να ξεπερνιούνται και ο δρόμος για την ανοδική πορεία είναι ανοιχτός. Εκείνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε την πείρα και το ένστικτό σας για να προχωρήσετε μπροστά.

Μην αφήνετε αμφιβολίες και ανασφάλειες να θολώνουν την κρίση σας και έχετε υπόψη σας ότι τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται…

Αισθηματικά

Στον αισθηματικό τομέα, η εβδομάδα μπορεί να οδηγήσει στην επανεκτίμηση των αισθηματικών σας σχέσεων, για όσους έχουν δεσμό και αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα. Το τελευταίο, δε, διάστημα του επταημέρου δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μια νέα ερωτική και εξαιρετικά παθιασμένη σχέση, που, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο, θα επιδιώξετε να μείνει κρυφή…

Ο συναισθηματικός τομέας, για τους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιάσει μια απρόσμενη μεταστροφή, με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στην ζωή σας, που θα σας συνεπάρει ερωτικά! Κάτι η χαλαρή διάθεση, κάτι τα φεγγάρια και η πανσέληνος στον Ταύρο…Απολαύστε το, προσοχή όμως μην επενδύσετε πολλά σε πολύ αρχικό στάδιο…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το επταήμερο, με σκέψεις για δράσεις και αναπροσαρμογές στην νέα πραγματικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πέρα από τις σκέψεις, όμως, θα πρέπει κάποια στιγμή να περάσετε και στην δράση, γιατί οι ευκαιρίες δεν περιμένουν…

Φροντίστε να έχετε καταστρώσει από πριν προσεκτικά τα σχέδιά σας, μετά από εξονυχιστική και ρεαλιστική ανάλυση της πραγματικότητας. Με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.9, προσέξτε τις αντιδράσεις και τα λεγόμενά σας, μια και αφενός θα παρουσιάσετε μια ιδιαίτερη δημιουργικότητα, από την άλλη, όμως, ο εγωισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο και οι παρεξηγήσεις θα είναι συχνές…

Αισθηματικά

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, με αναπτερωμένο ηθικό από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, θα μεταφέρετε ένα κλίμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης και στη σχέση σας. Χρόνια προβλήματα στη σχέση θα μπορούσαν, κάτω από το κλίμα ευφορίας, να βρουν εύκολα τη λύση τους, να ανανεώσετε τον δεσμό σας και να ανανεωθείτε μέσα από αυτόν.

Πολλές γνωριμίες για τους ελεύθερους του ζωδίου, εξαιρετική επιτυχία στον ερωτικό τομέα, εάν όμως θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο αυτό το επταήμερο, ίσως να μην πρέπει να βιαστείτε, επενδύοντας πολλές ελπίδες σε πολύ πρώιμο στάδιο. Έρωτες του χειμώνα με ανάδρομο Ερμή γαρ, που με τα πρώτα χιόνια, πολλές φορές ξεθωριάζουν… Περιοριστείτε λοιπόν στην απόλαυση των εφήμερων κατακτήσεων σας, που σας τονώνουν το ηθικό και σας ανανεώνουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά

Αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, φίλοι μου Ιχθείς, μια και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό δεν σας ικανοποιεί καθόλου. Αυτό έχει συντελέσει στο να εκλείψει και ο ενθουσιασμός σας, με συνέπεια να έχετε βαλτώσει. Τα προβλήματα θα συνεχίσουν για λίγο καιρό ακόμη, γι’ αυτό φροντίστε να οπλιστείτε με δύναμη, αυτοπεποίθηση και κουράγιο και να παλέψετε την καθημερινότητα.

Εάν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι, επιστρατεύστε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας και προσπαθήστε να φέρετε ένα αέρα ανανέωσης, χωρίς να παίρνετε παράλληλα μεγάλα ρίσκα…

Αισθηματικά

Έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο από συναισθηματική ασφάλεια, σαν είδος καταφυγίου από τα προβλήματα στους άλλους τομείς της ζωής σας και την αναζητάτε απεγνωσμένα εντός και εκτός σχέσης. Μπορεί να λειτουργήσει η τακτική σας αυτή, μπορεί και όχι και να δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο ύπαρξης μιας ερωτικής περιπέτειας με άτομο κοντά στον οικογενειακό σας κύκλο, προσέξτε όμως γιατί μπορεί να προκύψουν άβολες, αλλά και επώδυνες καταστάσεις.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε έντονες μεταπτώσεις διάθεσης αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε πολλή ενέργεια και σεξουαλική ορμή, αλλά παράλληλα και την ανάγκη προσωπικής ισορροπίας… Προς τα τέλη της εβδομάδας υπάρχει η πιθανότητα ερωτικών γνωριμιών που θα σας μαγνητίσουν, ίσως όμως μείνουν στο επίπεδο των γνωριμιών, που δεν έχουν μεγάλη διάρκεια, με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.


ΣΧΟΛΙΑ