• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απριλίου μοιράστηκε με τους ακολούθους της, η Άση Μπήλιου, με ανάρτησή της στο Instagram.

    Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο; Τι αναφέρει για την πανδημία και την κρίση που έχει προκαλέσει;

    ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος στις 8.4 δοκιμάζει τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα επαγγελματικών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων. Οικονομικές ευκαιρίες στο τέλος του μήνα.

    ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματικά και οικονομικά παρά τις δυσκολίες μπορεί να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Κοντά στις 8.4 θα προσέξετε υγεία, επαγγελματικές σχέσεις. Αλλαγές στις 23.4. Νέα δεδομένα ευκαιρία για νέες σχέσεις, συνεργασίες.

    ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δείτε μια αλλαγή στην διάθεση σας με την έλευση της Αφροδίτης. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να επωφεληθεί κι ακόμη και στα δύσκολα θα έχετε υποστήριξη. Η ενασχόληση με την εμφάνιση σας αποδίδει! Προσοχή στα μυστικά σας στις 23.4.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον Απρίλιο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις κι ίσως κάποια από αυτές φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο κοντά στις 8.4. Μια αλλαγή, μια μετακόμιση, μια νέα φιλία ή συνεργασία στα σενάρια του μήνα.

    ΛΕΩΝ: Τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με φίλους, συνεργάτες και ίσως πάρετε πρωτοβουλίες για κάποιες δράσεις σε συλλογικό επίπεδο. Στις 23.4 ίσως παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευκαιρίες καριέρας μπορεί να προκύψουν αυτό το μήνα. Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν κοντά στην πανσέληνο. Η προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά θα είναι προτεραιότητα μέχρι το καλοκαίρι.

    ΖΥΓΟΣ: Με εξαίρεση την πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 8.4 που μπορεί να δημιουργήσει τάση ρήξεων σε σχέσεις ή συνεργασίες το υπόλοιπο του μήνα είναι θετικό. Μάλιστα στο τέλος του μπορεί να κρύβει και μια οικονομική ευκαιρία.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά που σχετίζονται με επενδύσεις, κληρονομικά, αγοραπωλησίες, οφειλές θα σας απασχολήσουν τον Απρίλιο. Ακόμη οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Στις 8.4 προσοχή στην υγεία.

    ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με φίλους θα δοκιμαστεί κοντά στις 8.4 ειδικά αν έχετε και κάποια οικονομική εμπλοκή. Παρόλα αυτά ο Απρίλιος είναι θετικός στο μεγαλύτερο μέρος του και η νέα σελήνη μπορεί να φέρει επαγγελματικές αλλαγές. Ευνοούνται οι γνωριμίες!

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με εξαίρεση την πανσέληνο στις 8.4 που θα σας πιέσει είτε σε ένα επαγγελματικό είτε σε ένα οικογενειακό θέμα το υπόλοιπο του μήνα δεν θα είναι αρνητικό. Μάλιστα η νέα σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μια θετική είδηση ερωτικά ή σε θέματα παιδιών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιεστικός ο Απρίλιος αλλά από την άλλη δίνει ευκαιρίες στον έρωτα, τα θέματα των παιδιών, της δημιουργίας. Θα προσέξετε κοντά στις 8.4 νομικές υποθέσεις, θέματα με δημόσιο και οικονομικά. Η νέα σελήνη προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης.

    ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά ζητήματα είναι η προτεραιότητα του Απριλίου. Κοντά στις 8.4 ίσως πιεστείτε. Στα θετικά του Απριλίου η οικογενειακή σας ζωή, τα θέματα σπιτιού και ακινήτων. Η νέα σελήνη στις 23.4 θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους.

    View this post on Instagram

    Καλημέρα! Προβλέψεις Απριλίου σε δυο ποστ γιατί δεν χωρούν σε ένα! Φωτό από την πανέμορφη Λισσαβώνα! ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος στις 8.4 δοκιμάζει τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα επαγγελματικών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων. Οικονομικές ευκαιρίες στο τέλος του μήνα. ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματικά και οικονομικά παρά τις δυσκολίες μπορεί να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Κοντά στις 8.4 θα προσέξετε υγεία, επαγγελματικές σχέσεις. Αλλαγές στις 23.4. Νέα δεδομένα ευκαιρία για νέες σχέσεις, συνεργασίες. ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δείτε μια αλλαγή στην διάθεση σας με την έλευση της Αφροδίτης. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να επωφεληθεί κι ακόμη και στα δύσκολα θα έχετε υποστήριξη. Η ενασχόληση με την εμφάνιση σας αποδίδει! Προσοχή στα μυστικά σας στις 23.4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον Απρίλιο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις κι ίσως κάποια από αυτές φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο κοντά στις 8.4. Μια αλλαγή, μια μετακόμιση, μια νέα φιλία ή συνεργασία στα σενάρια του μήνα. ΛΕΩΝ: Τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με φίλους, συνεργάτες και ίσως πάρετε πρωτοβουλίες για κάποιες δράσεις σε συλλογικό επίπεδο. Στις 23.4 ίσως παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευκαιρίες καριέρας μπορεί να προκύψουν αυτό το μήνα. Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν κοντά στην πανσέληνο. Η προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά θα είναι προτεραιότητα μέχρι το καλοκαίρι. ΖΥΓΟΣ: Με εξαίρεση την πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 8.4 που μπορεί να δημιουργήσει τάση ρήξεων σε σχέσεις ή συνεργασίες το υπόλοιπο του μήνα είναι θετικό. Μάλιστα στο τέλος του μπορεί να κρύβει και μια οικονομική ευκαιρία. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά που σχετίζονται με επενδύσεις, κληρονομικά, αγοραπωλησίες, οφειλές θα σας απασχολήσουν τον Απρίλιο. Ακόμη οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Στις 8.4 προσοχή στην υγεία. ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με φίλους θα δοκιμαστεί κοντά στις 8.4 ειδικά αν έχετε και κάποια οικονομική εμπλοκή. Παρόλα αυτά ο Απρίλιος είναι θετικός στο μεγαλύτερο μέρος του και η νέα σελήνη μπορεί να φέρει επαγγελματικές αλλαγές. Ευνοούνται οι γνωριμίες!

    A post shared by @ asibiliou on

    View this post on Instagram

    Και τα υπόλοιπα 3 ζώδια για τον Απρίλιο! Φωτό από το ταξίδι μου στη Λισσαβώνα!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με εξαίρεση την πανσέληνο στις 8.4 που θα σας πιέσει είτε σε ένα επαγγελματικό είτε σε ένα οικογενειακό θέμα το υπόλοιπο του μήνα δεν θα είναι αρνητικό. Μάλιστα η νέα σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μια θετική είδηση ερωτικά ή σε θέματα παιδιών. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιεστικός ο Απρίλιος αλλά από την άλλη δίνει ευκαιρίες στον έρωτα, τα θέματα των παιδιών, της δημιουργίας. Θα προσέξετε κοντά στις 8.4 νομικές υποθέσεις, θέματα με δημόσιο και οικονομικά. Η νέα σελήνη προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης. ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά ζητήματα είναι η προτεραιότητα του Απριλίου. Κοντά στις 8.4 ίσως πιεστείτε. Στα θετικά του Απριλίου η οικογενειακή σας ζωή, τα θέματα σπιτιού και ακινήτων. Η νέα σελήνη στις 23.4 θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους.

    A post shared by @ asibiliou on



    ΣΧΟΛΙΑ