• LIFE&STYLE

    «Ζω ακόμα με τα χρήματα από το Ευτυχισμένοι Μαζί»

    • NewsRoom

    Το καστ της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»


    Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και την επιτυχημένη σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί, με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, μίλησε η ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παντελάκη.

    Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε την είσοδό της στις Άγριες Μέλισσες πριν από μερικές ημέρες, ενσαρκώνοντας μια συγκρατούμενη της Λενιώς (Μαρία Κίτσου).

    «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Χαρίτος (σεναριογράφος της σειράς), κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε ‘σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου’, δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

    Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα.

    Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει.

    Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παντελάκη, μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου.

    Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κωμική σειρά του MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί, που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

    Όπως εξομολογήθηκε: «Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1.000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια»!

    Μιλώντας για τον Γιάννη Μπέζο, η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε τα καλύτερα, λέγοντας πως ερχόταν πάντα πρώτος και να μην είχε γύρισμα και μάλιστα, πάντα έφερνε τυρόπιτες και κουλούρια για όλους.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ