• LIFE&STYLE

    Ζευγάρι Νίνο και Ζόζεφιν; (video)

    • NewsRoom
    Ζόζεφιν-Νίνο

    Ζόζεφιν-Νίνο


    Νέο ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Νίνο και της Ζόζεφιν έχει ανθίσει, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται μαζί, φροντίζοντας, όμως να κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς πρόκειται για κάτι πολύ φρέσκο.

    Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ.

    Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «Προσπαθούσα πολλές ημέρες να επιβεβαιώσω την πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό και κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται γι’ αυτό. Ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς, υπάρχει και μία συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα τραγουδάνε σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα στο Romeo και μια δυο βδομάδες αργότερα θα είναι ακριβώς δίπλα στο Ποσειδώνειο με τον Θοδωρή Φέρρη η Ζόζεφιν. Είναι ακόμα στην αρχή τα παιδιά».

    Σημειώνεται ότι ο Νίνο έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή.

    Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, τον Γιώργο-Σκέυο και την Κάρεν-Αγάπη.

    Δείτε το βίντεο:

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night Show, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική ζωή της:

    «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ