• LIFE&STYLE

    Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η νικήτρια της χθεσινής βραδιάς (video)

    • NewsRoom

    Μαρία Μπεκατώρου


    Μεγάλη νικήτρια του χθεσινού Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε η Μαρία Ανδρούτσου, ενσαρκώνοντας την Toni Watson (Tones and I).

    Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με την μεταμφίεσή της, αλλά και την ερμηνεία του «Dance Monkey», χαρίζοντάς της την πρωτιά στο δεύτερο live του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1.

    Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος προηγουμένως είχε ισοβαθμίσει με την Μαρία Ανδρούτσου, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

    Η μεταμφίεση της Μαρίας Ανδρούτσου ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές στο YFSF, αφού κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε ένα νέο κορίτσι που μεταμορφώνεται, όμως, με τη σειρά του σε γέρο, τραγουδώντας με κοριτσίστικη φωνή.

    Η απαιτητική και δύσκολη μεταμφίεση της χάρισε τη νίκη.

    «Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!❤️🌈🌸  Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα το κοινό που με την τελική του ψήφο με έφερε στην πρώτη θέση της αποψινής βραδιάς!!

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μοιραζόμαστε μαζί αυτή την φανταστική εμπειρία είναι όλοι καταπληκτικοί, το εννοώ και ζούμε μαζί απίθανες στιγμές!!

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή και σε όλους όσους δουλεύουν αδιάκοπα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην σκηνή!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ανδρούτσου.

    View this post on Instagram

    Είμαι τόσο χαρούμενη !!!!❤️🌈🌸Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα το κοινό που με την τελική του ψήφο με εφερε στη πρωτη θεση της αποψινης βραδιας!!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μοιραζόμαστε μαζί αυτή την φανταστική εμπειρία είναι όλοι καταπληκτικοί ,το εννοώ και ζούμε μαζί απίθανες στιγμές.!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή και σε όλους όσους δουλεύουν αδιάκοπα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην σκηνή!!#yfsf_ant1 @yfsf_ant1 @ant1tv #winner #happy #tvshow #dancemonkey @tonesandi #greektv #fun #singer#actor #lovemylife

    A post shared by Maria Androutsou (@maria_androutsou) on

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ