• LIFE&STYLE

    Ξεχωριστή πρεμιέρα για την Έλενα Τσαβαλιά με πρώτο καλεσμένο τον… σύζυγό της!

    • NewsRoom
    τσαβαλια

    Έλενα Τσαβαλιά


    Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open Beyond, με τίτλο «Μεσημεριάτικα» και παρουσιάστρια την ηθοποιό Έλενα Τσαβαλιά. Η Έλενα καλησπέρισε τους τηλεθεατές της με ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και έλαμπε από χαρά.

    Η ηθοποιός, λίγα χρόνια μετά την παρουσίαση του «Πρωινό mou» στο Mega, στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, επέστρεψε στον ρόλο της παρουσιάστριας, μέσα από άλλη συχνότητα.

    «Καλησπέρα σας Μεσημεριάτικα λοιπόν, εγώ εδώ… εσείς εκεί! Θα κάνουμε παρεούλα σχεδόν κάθε μέρα, από Τρίτη έως και Παρασκευή στη 1:00 ακριβώς, εδώ στο Open. Με θέματα πολλά και ενδιαφέροντα, για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

    Πρώτος καλεσμένος της Έλενας Τσαβαλιά δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της και ηθοποιό, Μάρκο Σεφερλή. Ο κ. Σεφερλής, που λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής είχε ευχηθεί «καλή επιτυχία» στη σύζυγό του μέσω Instagram, έκανε πρωτότυπη είσοδο στο πλατό, φορώντας γυαλιά ηλίου.

    Ιδιαίτερη αίσθηση από αυτήν την πρώτη εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά προκάλεσε η στιγμή  που η ίδια και ο Μάρκος Σεφερλής κάθισαν στον καναπέ και παρακολούθησαν ένα βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού. Το βίντεο προκάλεσε τη συγκίνηση, τόσο του ίδιου όσο και της Έλενας, η οποία δεν άντεξε και λύγισε.

    Δείτε στο βίντεο την υποδοχή του Μάρκου Σεφερλή από την Έλενα Τσαβαλιά στο πλατό, αλλά και τη συγκινητική στιγμή που είχαν οι δυο τους:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η αμοιβή του Λάκη Λαζόπουλου από το Open!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «πάνω – κάτω» στο Open: Κόβεται πρόωρα τηλεοπτική εκπομπή – Η on air ανακοίνωση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινημένος on air ο Μάρκος Σεφερλής με τα λόγια της συζύγου του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ