Απών από τη Φωλιά των Κου Κου είναι σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης.
Για ακόμα μια φορά, η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να ανοίξει μόνη της την εκπομπή της Τρίτης και δεν μπόρεσε να κρύψει την απόγνωσή της.
Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, η παρουσιάστρια του Star ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό:
«Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη. Του συνέβη κάτι χθες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άνοδος 1,3% για το Brent ενόψει των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν
- Σπάτα: Ο Χρήστος Μαυρίκης πυροβολούσε στον αέρα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του
- Ισπανία: Θα στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα μέσω του ΟΗΕ
- Πιερρακάκης: Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ αποτέλεσε την πιο απτή απόδειξη της δύναμης που παράγει η αφοσίωση στη γνώση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.