• LIFE&STYLE

    X Factor: Η απίστευτη πρόταση του Θεοφάνους σε διαγωνιζόμενο (video)

    • NewsRoom

    Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους


    Ολοκληρώθηκε το πρώτο live του X Factor με τέσσερις παίκτες να βγαίνουν εκτός παιχνιδιού και έναν παίκτη να δέχεται μία απίστευτη πρόταση από τον Γιώργο Θεοφάνους.

    Οι διαγωνιζόμενοι, μετά την live ερμηνεία τους, κρίθηκαν από την κριτική επιτροπή, αλλά το κοινό είχε τον τελικό λόγο που ψήφισε για τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα.

    Στη συνέχεια αποχώρησε ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από κάθε ομάδα. Έτσι το ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του για τον Daf από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, τον Γιώργο Παπαναστασίου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, τον Νεκτάριο Ρήγα από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και την Βίκυ Μαριόλη από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

    Ωστόσο, εκείνος που ξεχώρισε και στα μάτια του γνωστού μουσικοσυνθέτη ήταν ο Γιάννης Γρόσης, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με το τραγούδι «Πού να εξηγώ» του Γιάννη Βαρδή.

    Αν και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Γιώργος Θεοφάνους του έκανε μία πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

    «Επίτρεψέ μου να κάνω κάτι το οποίο δεν το έχω κάνει ποτέ, σε κανένα live. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάω live εμφανίσεις με μια ομάδα μουσικών. Θέλεις να έρθεις μαζί μου;» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν πήρε τον λόγο, με την Δέσποινα Βανσδή να απαντά με ενθουσιασμό εκ μέρους του διαγωνιζόμενου. «Τις Πέμπτες θα είσαι εδώ και Σάββατο Κυριακή θα είσαι μαζί μου» συμπλήρωσε.

    Ο διαγωνιζόμενος έχασε τα λόγια του, που δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τον μουσικό για την πρόταση.

    Από την μεριά του, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε πως μπορεί να βγάλει χρήματα με τον Θεφάνους, αλλά το X Factor θα το κερδίσει με Μάστορα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ