ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πρίγκιπας Λούις και το παλάτι δημοσίευσε μερικά νέα πορτρέτα του.
Πριν 4 χρόνια (23 Απριλίου 2018) γεννήθηκε ο πρίγκιπας Λούις, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μετά τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.
Το επίσημο προφίλ του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Instagram δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούις και είναι εμφανές το πόσο πολύ μεγάλωσε.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα στις ακτές του Νόρφολκ από τη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον, που συνηθίζει στα γενέθλια των παιδιών της να δημοσιεύει φωτογραφίες τους που τράβηξε η ίδια.
Ο μικρός πρίγκιπας φαίνεται να τρέχει και να απολαμβάνει τη βόλτα στην παραλία, κρατώντας μια μπάλα του κρίκετ, ενώ φοράει ένα γκρι πουλόβερ με πολύχρωμα αστέρια, ένα πουκάμισο και μπλε σορτς.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει σήμερα τα 96α γενέθλιά της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.