• LIFE&STYLE

    «Βόμβα» στις Άγριες Μέλισσες: Αποχωρεί ο Γιάννης Στάνκογλου


    Την έξοδό του από τις Άγριες Μέλισσες ανακοίνωσε ο Γιάννης Στάνκογλου, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αιφνιδιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

    Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στη δημοφιλή σειρά-εποχής του ΑΝΤ1, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το μέλλον του στις Άγριες Μέλισσες.

    Ο κορονοϊός, όπως είναι γνωστό έχει επηρεάσει τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία έχουν παγώσει με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε επανάληψη.

    Ο ηθοποιός δεν γνωρίζει πότε πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά και δήλωσε ότι: «Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο».

    Όπως δήλωσε ο ηθοποιός υπάρχουν έτοιμα έξι με επτά επεισόδια, ωστόσο: «Λόγω του ότι παίζονται τέσσερις φορές την εβδομάδα οι ‘Μέλισεες’, τι στοκ να έχεις; Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε».

    Αν και δεν αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με την Ελένη και τον Κυπραίο, ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε ότι: «Δύσκολα μπορεί να υπάρξει happy end με δυο πλάσματα που έχουν ζήσει τόσες δυσκολίες και έχουν περάσει τόσα μαζί».

    Όταν, δε, ρωτήθηκε πώς βλέπει τον χαρακτήρα του στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς, ο ίδιος αποκάλυψε:

    «Εννοείς του χρόνου; Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια.

    Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή».



    ΣΧΟΛΙΑ