ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κέρκυρα βρίσκεται, από τη Δευτέρα το βράδυ, ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί. Η αγάπη του Εμίρη για την Κέρκυρα είναι γνωστή, καθώς έχει αναπτύξει φιλίες ετών στο νησί με επιχειρηματίες τους οποίους επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην Κέρκυρα.
Μάλιστα, ο πρώην Εμίρης δεν διστάζει να κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης, σαν κοινός θνητός, ούτε να φωτογραφηθεί με ανθρώπους που γνωρίζει χρόνια.
Μεταξύ άλλων, όπως γράφει το corfutvnews.gr, ο πρώην Εμίρης επισκέφτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Τσερεμή, τον Κώστα Καίσαρη στην νέα επιχειρηματική του δουλειά, ενώ έφαγε, όπως άλλωστε το συνηθίζει, στο εστιατόριο ΡΕΞ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.