Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες διασκέδασαν παρέα καλωσορίζοντας το νέο έτος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δεν ήταν το μόνο δίδυμο του GNTM που γιόρτασε μαζί αυτές τις γιορτές.
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Βίκυ Καγιά, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς στο Instagram, πέρασαν μαζί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σε μια χειμερινή εξόρμηση στην Αγόριανη. Μάλιστα, τα δύο μέλη του GNTM πόζαραν μαζί με τον φίλο τους Σπύρο Ξυλά μέσα στο χιονισμένο τοπίο, «φορώντας» τα πιο ζεστά τους χαμόγελα.
Από τη λεζάντα στην ανάρτησης της της Ζενεβιέβ, μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως οι δύο τους δεν είχαν προγραμματίσει να πάνε μαζί, αλλά βρέθηκαν τυχαία και οι δύο στο χωριό της Φωκίδας.
https://www.instagram.com/p/B63dgXZlHKG/?utm_source=ig_web_copy_link
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρκο Ριζάρη: Τι προβλέπει η νέα μελέτη για να ξεμπλοκάρει ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός»
- Αν δεν αλλάξει το αγροτικό, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό
- Τι συμβαίνει με τον εκλογικό νόμο και το «όχι» του ΚΜ, ο «πάγκος» της ΝΔ και ο ανασχηματισμός, τα μελομακάρονα του Αδωνι και μια σημαντική είδηση για τις στρατιωτικές σχολές
- Διπλό χτύπημα στο ΣτΕ ετοιμάζουν οι δήμοι