• LIFE&STYLE

    Βίκυ Καγιά: Πώς υποδέχτηκε τη Ζενεβιέβ στην κριτική επιτροπή του GNTM 3

    Ζενεβιέβ Μαζαρί και Βίκυ Καγιά


    Εκτός από την προσθήκη ανδρικών μοντέλων στο GNTM 3, αλλαγές έχουμε και στα πρόσωπα που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, αλλά και τη θέση του coach.

    Μετά την επίσημη ανακοίνωση του STAR έγινε γνωστό ότι τη θέση του τέταρτου κριτή και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αναλαμβάνει η αγαπημένη του κοινού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία φέτος εκτός από art director του GNTM, θα κρίνει και την «μοίρα» των διαγωνιζόμενων.

    Με το μοναδικό της χιούμορ και τις ανεπανάληπτες ατάκες της Ζενεβιέβ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, μια μάχη στο χώρο του μόντελινγκ, ανάμεσα σε κορίτσια και αγόρια μοντέλα.

    Ακόμα ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στον νέο κύκλο είναι το μοντέλο, Γιώργος Καράβας, ο οποίος αναλαμβάνει ως νέος coach των μοντέλων, μετά την έξοδο της Έλενας Χριστοπούλου.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά «καλωσόρισε» τη Ζενεβιέβ στο νέο της ρόλο, αλλά και τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά στο GNTM.

    Δείτε τα Instagram Stories:

    Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

    Από την πλευρά της, η Ζενεβιέβ ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν ήταν έγκυος, με την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται στο πλευρό της.

    Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί
    Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά



    ΣΧΟΛΙΑ