LIFE&STYLE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξεσπά για τα ελλιπή μέτρα προστασίας στο αερόδρομιο «Μακεδονία» (video)

  • NewsRoom
Βίκυ Χατζηβασιλείου


Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά την καταγγελτική της ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τα ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στο αερόδρομιο «Μακεδονία».

«Δεν είναι νεύρα, είναι προβληματισμός. Γιατί όταν σε έναν τέτοιο χώρο όπως το αεροδρόμιο που είναι χώρος συνάθροισης δεν έχουν δοθεί απαραίτητες οδηγίες τι να περιμένει κανείς από την ατομική ευθύνη του καθενός», ανέφερε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα παιδιά της, αποκαλύπτοντας ότι ο ένας από τους δυο γιους της βρίσκεται ακόμα στο εξωτερικό, καθώς δεν μπόρεσε μετά το ξέσπασμα της επιδημίας να επιστρέψει στην Ελλάδα, και η ίδια προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της για να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δοθείσα κατάσταση.

View this post on Instagram

Άλλη μια…απλή εβδομάδα ξεκινά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Φόρεσα τη μάσκα μου, τα γυαλιά μου, το πλαστικό πανωφόρι μου, τα γάντια μου μιας χρήσης, κι έφτασα στο αεροδρόμιο. Στον έλεγχο χειραποσκευών μου έδωσαν την πλαστική λεκάνη που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος κύριος(άραγε ήταν φορέας? Ασυμπτωματικός? Ή ήταν ο προηγούμενος απ αυτόν που χρησιμοποίησε την ίδια λεκάνη?…) Πρότεινα στον υπεύθυνο του αεροδρομίου να έχουν απολυμαντικά σπρέι για να απολυμαίνει ο κάθε επιβάτης τη δική του λεκάνη ώστε να αποφύγουμε την όποια διασπορά του covid 19. Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες! Συμφώνησε. Εκ των υστέρων. ΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ??Δεν μας θερμομέτρησε δε κανείς! Μετά προχώρησα στο ένα και μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί στο ερημωμένο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αγοράσω χαρτομάντιλα. Όταν μου έδωσε ο πωλητής τα ρέστα, αναλογίστηκα πόσα χέρια τα έχουν ακουμπήσει πριν από μένα…. Ο ιός παραμένει στις μεταλλικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 ημέρες. Όταν έφτασα στο gate, μου ζητήθηκε, εκτός βέβαια από την ταυτότητα, και το δικαιολογητικό του ταξιδιού μου. Τα έδειξα τη συνοδό εδάφους η οποία τα πήρε στα χέρια της (φορώντας γάντια), για να τα τσεκάρει. Κι αν εγώ είμαι φορέας χωρίς να το γνωρίζω, και η συνοδός έκανε διασπορά του ιού από τα δικά μου έγγραφα, στους υπόλοιπους επιβάτες μέσω των δικών τους εγγράφων? Όπως καταλαβαίνετε, δεν αλλάζει τα γάντια της σε κάθε επιβάτη!… Κατόπιν μπήκαμε στο λεωφορείο! Χωρίς καμία επιβεβλημένη απόσταση ασφαλείας. Ο ένας δίπλα στον άλλον!! Και όταν μπηκαμε στο αεροσκάφος, 14 επιβάτες όλοι κι όλοι, αντί να μας τοποθετήσουν σε απομακρυσμένες θέσεις, καθόμασταν 4, 4, ανά σειρά!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! Αυτό που ΚΑΤΆΛΑΒΑ όμως σίγουρα είναι ότι από όλα τα ατομικά μέτρα που λαμβάνει ο καθένας, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ : ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ?… Καλή εβδομάδα!…❤ #newweek #mondaymood #monday #airport #staypostive #vikyhatzivasiliou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on


ΣΧΟΛΙΑ