• LIFE&STYLE

    Power of Love: Αποκαλύφθηκε η σχέση του Γιάννη με την Αργυρώ – Πώς αντέδρασαν οι παίκτες

    • NewsRoom


    Στο επεισόδιο της Τρίτης του Power of Love αποκαλύφθηκε η σχέση του Γιάννη Κοπιδάκη με την Αργυρώ Τσιοράνου. Η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε τον παίκτη για τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος αγκαλιά με την Αργυρώ. Ο Γιάννης παραδέχτηκε τον δεσμό τους και είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα… Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω.»

    Λίγο αργότερα, εξηγήσεις, μέσω skype, έδωσε και η Αργυρώ, η οποία ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη σε όλους. Είχαμε χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το παιχνίδι γιατί είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς με το Γιάννη γιατί εκείνος έφταιγε. Ένιωθα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Όταν έκανα αίτηση για το παιχνίδι, δεν γνώριζα ότι έκανε και ο Γιάννης αίτηση.»

    Οι παίκτες τους, μετά τις αποκαλύψεις, δήλωσαν σοκαρισμένοι και ενοχλημένοι, καθώς θεώρησαν πως οι δυο παίκτες τόσο καιρό τους κορόιδευαν.

    Δείτε τα σχετικά βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδελφή παίκτη του Nomads στο Power of Love (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει τη σχέση του Γιάννη με την Αργυρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Ποιος παίκτης έχει παιδί και το κρύβει; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ