• LIFE&STYLE

    Mid-Season Sales @One Salonica!

    • NewsRoom


    Σκέφτεσαι ότι πλησιάζει ο χειμώνας και θέλεις να εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα fashion items; Μοναδικά κομμάτια που θα κάνουν τις κρύες μέρες πιο ενδιαφέρουσες και στιλάτες;

    Σου έχουμε την απάντηση: Φθινοπωρινές Εκπτώσεις στο One Salonica outlet mall! Το δεκαήμερο εκπτώσεων που περίμενες, ξεκινάει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Για 10 μέρες, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τα πιο διάσημα brands της αγοράς: NIKE, HUGO BOSS, TOMMY HILFIGER, KALOGIROU, GANT, DIESEL, LACOSTE, NAUTICA και πολλά ακόμη, με EXTRA εκπτώσεις, στις ήδη μειωμένες τιμές outlet!

    Φθινοπωρινά ρούχα, μπουφάν, ζακέτες, πουλόβερ, μποτάκια, αξεσουάρ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, για να δημιουργήσεις αμέτρητα fashion outfits, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο stylish από ποτέ!

    Δες όλες τις Mid-Season Sales προσφορές εδώ: https://bit.ly/2CQ9Uzm

    Και μη ξεχνάς, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου τα καταστήματα @One Salonica θα είναι Ανοιχτά! Εμπνεύσου από τις στυλιστικές προτάσεις του One Salonica, που θα δεις πιο κάτω και δημιούργησε τα δικά σου cool outfits.

     



    ΣΧΟΛΙΑ