• LIFE&STYLE

    Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο MasterChef – Η Μάρλεν «άδειασε» την Μαρία μπροστά στους κριτές

    Μαρία, Μάρλεν


    Άγρια κόντρα ξέσπασε στο νέο επεισόδιο του MasterChef 4 της Δευτέρας, όταν η Μάρλεν κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box και να επωφεληθεί από το πλεονέκτημα που της δόθηκε.

    Μόνο που οι επιλογές της Μάρλεν έφεραν τα πάνω-κάτω στην κουζίνα του MasterChef, καθώς τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν.

    Συγκεκριμένα, η παίκτρια που επέστρεψε στον διαγωνισμό την περασμένη εβδομάδα χάρη στους αντιπάλους της, είχε να επιλέξει ποιοι θα μαγειρέψουν με ένα δυο ή τρία από τα ακόλουθα υλικά: κηρήθρα μελιού, σαφράν και μαστίχα.

    Ο νικητής της δοκιμασίας εξασφαλίζει την κάρτα ασυλίας, με την Μάρλεν να επιλέγει να μην συμμετέχει.

    Με στρατηγική στο μυαλό της, όμως, αποφάσισε να εκδικηθεί την Μαρία για την αποχώρηση του Κώστα δίνοντάς της και τα 3 υλικά.

    «Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη» είπε αναφερόμενη στην χρήση της κάρτας ασυλίας, με την οποία η Μαρία έσωσε τη Ντέμη.

    «Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρόμικα η Μαρία και ας τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε μπροστά στους κριτές κάτι που ξάφνιασε τόσο την Μαρία όσο και την Ντέμη, ενώ η Μαριάννα και ο Γιώργος κρυφογελούσαν.

    «Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρομιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για εμένα θα ξεπλύνει το βρόμικο το στόμα της και μετά θα μιλήσει», δήλωσε μετά στην κάμερα του MasterChef η Μαρία.

    Από την πλευρά τους, οι κριτές δεν περίμεναν τα όσα άκουσαν από την Μάρλεν, η οποία εξήγησε μετά στην κάμερα ότι:

    «Κάνει γενικά ύπουλες κινήσεις. Κι αυτό το στιλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι, όσο είμαι εγώ εδώ».

    Δύσκολο υλικό έδωσε και στην Ντέμη και τον Διονύση, ωστόσο όπως υποστήριξε η ίδια θεώρησε πιο εύκολη την κηρήθρα και γι’αυτό την έδωσε στους δυο παίκτες.

    Βέβαια, η Ντέμη έγινε έξαλλη, καθώς η κηρήθρα δεν είναι βίγκαν, ενώ ο Διονύσης δεν γνώριζε πώς να «δουλέψει» το συγκεκριμένο υλικό!

    Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας;

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ