• LIFE&STYLE

    Βάσω Λασκαράκη: Το τέλος του «Έρωτας Μετά», το επόμενο επαγγελματικό βήμα και οι διακοπές στην Κρήτη

    • NewsRoom

    Βάσω Λασκαράκη


    Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον ALPHA, ωστόσο εκείνη κρατάει μυστικά τα μελλοντικά της σχέδια.

    Με την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά» να ρίχνει αυλαία φέτος, η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

    Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες, που την θέλουν με δική της εκπομπή, αμέσως μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι τίποτα ακόμα επίσημο.

    «Δεν θα σας πω κάτι. Θέλω να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι και εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι δεν με βρήκε στην Κρήτη γιατί έκανα γυρίσματα, φέτος ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο», δήλωσε.

    Όσο για το τέλος του «Έρωτας Μετά», η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι περίεργα που τα γυρίσματα της σειράς φτάνουν στο τέλος, αλλά εντάξει χαίρομαι».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ