Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό

Life & Style

Βάσω Λασκαράκη: Το τέλος του «Έρωτας Μετά», το επόμενο επαγγελματικό βήμα και οι διακοπές στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη
Comments

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον ALPHA, ωστόσο εκείνη κρατάει μυστικά τα μελλοντικά της σχέδια.

Με την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά» να ρίχνει αυλαία φέτος, η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες, που την θέλουν με δική της εκπομπή, αμέσως μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι τίποτα ακόμα επίσημο.

«Δεν θα σας πω κάτι. Θέλω να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι και εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι δεν με βρήκε στην Κρήτη γιατί έκανα γυρίσματα, φέτος ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο», δήλωσε.

Όσο για το τέλος του «Έρωτας Μετά», η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι περίεργα που τα γυρίσματα της σειράς φτάνουν στο τέλος, αλλά εντάξει χαίρομαι».

https://www.instagram.com/p/CAm5i_XAJ55/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)
Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για 4η χρονιά
Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες
Πέρεζ Χίλτον: Αυτοτραυματιζόταν με μαχαίρι live στο TikTok ο γνωστός blogger
Στον Σκορπιό το mega yacht Loon των 75 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό + βίντεο)
Μαρία Μενούνος: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την κόρη της (video)
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι