Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον ALPHA, ωστόσο εκείνη κρατάει μυστικά τα μελλοντικά της σχέδια.
Με την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά» να ρίχνει αυλαία φέτος, η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.
Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες, που την θέλουν με δική της εκπομπή, αμέσως μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι τίποτα ακόμα επίσημο.
«Δεν θα σας πω κάτι. Θέλω να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι και εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι δεν με βρήκε στην Κρήτη γιατί έκανα γυρίσματα, φέτος ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο», δήλωσε.
Όσο για το τέλος του «Έρωτας Μετά», η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι περίεργα που τα γυρίσματα της σειράς φτάνουν στο τέλος, αλλά εντάξει χαίρομαι».
https://www.instagram.com/p/CAm5i_XAJ55/?utm_source=ig_web_copy_link
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συλλυπητήρια για τα θύματα της πυρκαγιάς στη «Βιολάντα»
- Γερμανία: Στόχος η εξέλιξη της Βόρειας Θάλασσας στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο του κόσμου
- Αυτά είναι τα νέα για την υγεία του Σουμάχερ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ λυπάται για την «τραγωδία» στη Μινεάπολη, αλλά επιρρίπτει την ευθύνη στους Δημοκρατικούς