ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μήνυση Παπαβασιλείου, τo Show Or Not To Show των εξεταστικών, το deal Ant1 – La Repubblica, οι γυναίκες του Κουσουλού και τα ταμεία της ΕΡΤ που «φουσκώνουν»
Η Βάσω Λασκαράκη, μένει στην αναμονή του Alpha για την εκπομπή που της είχε προταθεί, καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού είναι πολλές, μετά την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Αντελίνας Βαρθακούρη.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος, δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» είπε χαρακτηριστικά:
«Έχουμε τηλεοπτική ανατροπή. Οι πληροφοριοδότες μου μού λένε ότι το πρότζεκτ αυτό, δηλαδή η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη έχει «παγώσει». Τι έχει συμβεί και τι έχει αλλάξει σε όλο αυτό;
Μίλησα με άνθρωπο που ξέρει τα πράγματα από μέσα, ο οποίος μου είπε ότι επανεξετάζεται γενικότερα η περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη διότι από τη στιγμή που κλείσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υπάρχει η Ελεονώρα Μελέτη, υπάρχει η Αντελίνα Βαρθακούρη. Έχουν μαζευτεί πολλές γυναίκες και συγκεκριμένα το κολλάω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί αυτές οι δύο εκπομπές θα είχαν περίπου το ίδιο αντικείμενο, δηλαδή γυναικείες ψυχαγωγικές εκπομπές.
Πόσο διαφορετικές να ήταν; Γενικότερα ο Alpha θέλει να βάλει αυτό που λέμε σε μια τάξη τα οικονομικά του. Δηλαδή, οικονομικά τι τον συμφέρει να κάνει; Τον εξυπηρετεί να κάνει μια εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη που στοιχίζει τόσο ή του είναι πιο χρήσιμη η Βάσω Λασκαράκη σε ένα σίριαλ; Γιατί εννοείται ότι θα κάνει σίριαλ του χρόνου.
Η Βάσω είχε πρόταση και για εκπομπή και για σίριαλ. Προς το παρόν το συγκεκριμένο κόνσεπτ έχει «παγώσει» γενικότερα. Δεν είναι ότι δεν θέλουν τη Βάσω και θα βάλουν κάποια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της, στην ώρα που προόριζα για τη Βάσω», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=Sl-rh6Q8RKo&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.