• LIFE&STYLE

    Βασίλισσα Ράνια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη


    Με ένα συγκινητικό βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας εξέφρασε τα συναισθήματά της για την κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν, που θα παντρευτεί σύντομα τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θερμιώτη.

    Με την τρυφερή της ανάρτηση, αφήνοντας πίσω την βασιλική ιδιότητα, η βασίλισσα Ράνια χαίρεται και καμαρώνει την κόρη της, όπως μία κοινή θνητή μανούλα.

    Από τη στιγμή της γέννησης της πριγκίπισσας Ιμάν μέχρι και την πρόβα νυφικού της, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές από τις πιο γλυκές στιγμές της κόρης της.

    «Την πρώτη φορά που κράτησα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια» σημειώνει η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. «Σε μια εβδομάδα θα γίνει νύφη. Αγαπημένη μου Iman, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι», συμπληρώνει. «Σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο δώρο και την εκπληκτική σας ικανότητα να αποτυπώνετε τόσο όμορφα τα συναισθήματα».

    Ο γάμος της πριγκίπισσας έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου.

    Η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας, Ιμάν, αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2022 τον Jameel Alexander Thermiotis.

    Η ανακοίνωση του παλατιού για τον αρραβώνα

    «Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτής βασιλικής υψηλότητας, Πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντάλα Β’ με τον κ. Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης, στις 5 Ιουλίου 2022, παρουσία των Μεγαλειοτήτων τους Βασιλέως Αμπντάλα Β’ και Βασίλισσας Ράνια αλ-Αμπντάλα, όπως επίσης και του διαδόχου Πρίγκιπα Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β’, πρίγκιπα Χάσεμ και πριγκίπισσας Σάλμα, όπως και μελών της οικογένειας του κ. Θερμιώτη.

    Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου μεταφέρει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Πριγκίπισσα Ιμάν και τον κ. Θερμιώτη, και τους εύχεται μια ζωή με ευτυχία».

    Διαβάστε επίσης:

    Ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι ανέκαθεν ένιωθε «διαφορετικός»



    ΣΧΟΛΙΑ