array(0) {
}
        
    
Menu
-0.47%
Τζίρος: 129.57 εκατ.

Συνάντηση Θ. Τζάκρη με Δ. Θεοδωράτο για θέματα πράσινης μετάβασης και ακτοπλοϊκών γραμμών για εδαφική συνέχεια

Life & Style

Βασίλης Κικίλιας: Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό, έκανα υπομονή και το βρήκα (video)

NewsRoom
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας
Comments

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο του παραχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων ο πολιτικός αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού.

«Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν καναπέ γιατί πράγματι είχαμε χωρίσει και είχαμε πάρει τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Εγώ θεωρώ πολύ σοβαρό βήμα το γάμο, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου. Είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή των δύο ανθρώπων και σκεφτήκαμε πού σοβαρά για αυτό το βήμα. Όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει τη σχέση μας και καθόμασταν σε έναν καναπέ, όπως εδώ καλή ώρα, και είναι… λογικό μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πως θα εξελιχθεί όλο αυτό… και της είπα: «Λοιπόν, θα παντρευτούμε;» και μου είπε: «Ναι, εντάξει…». Της το είπα έτσι χαλαρά…», είπε χαρακτηριστικά.

«Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί. Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό και πρέπει να περιμένεις έκανα υπομονή και το βρήκα. Και έτσι τόσο απλά έγινε… Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός, γλυκός άνθρωπος και πολύ καλή μαμά. Ένας άνθρωπος σαν κι εμένα ψάχνει για πιο γλυκά και τρυφερά πράγματα», πρόσθεσε ο τομέαρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

Για τη σχέση του με τα παιδιά της ανέφερε ότι, «Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις και νομίζω κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η Τζένη που έχει έναν πολύ βελούδινο τρόπο».

Ο Βασίλης Κικίλιας στην κουβέντα του που δεν είχε καθόλου πολιτική αποκάλυψε επίσης ότι: «Δεν μου αρέσει να χάνω στα επιτραπέζια» και συμπλήρωσε πως το ίδιο ισχύει και για τη Τζένη.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=Im4c-zfWGoA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας – Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή (Βίντεο)
Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Βύρων Βασιλειάδης: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους Λέοντα στην Πάρο