• LIFE&STYLE

    Βασιλική οικογένεια Δανίας: Οικογενειακές διακοπές σαν απλοί άνθρωποι (pics)

    • NewsRoom

    Πριγκίπισσα Μαίρη και πρίγκιπας Φρέντερικ από την βασιλική οικογένεια της Δανίας


    Τρυφερές, οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει η βασιλική οικογένεια της Δανίας.

    Σε διακοπές βρίσκεται η πριγκίπισσα Μαίρη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φρέντερικ και τα παιδιά τους. Η οικογένεια έκανε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό στο Kongsøre και έβγαλε πολλές φωτογραφίες, δημοσίευοντάς τις και αποκαλύπτοντας την οικογενειακή ευτυχία τους, σαν απλοί άνθρωποι.

    Τις φωτογραφίες, μάλιστα, μοιράστηκε η ίδια η 47χρονη γαλαζοαίματη, στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram.

    Στις φωτογραφίες αναδεικνύεται ξεκάθαρη η απλότητα της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, οι οποίοι δεν επιθυμούν τίποτε άλλο, παρά στιγμές χαλάρωσης με όλα τα μέλη της οικογένειας συγκεντρωμένα. Πρόκειται για απλή, κανονική οικογένεια, με μοναδικό στοιχείο διακριτότητας τον βασιλικό τίτλο.

    Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το πριγκιπικό ζευγάρι να ποζάρει μαζί πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, ενώ σε άλλες διακρίνονται τα παιδιά του ζευγαριού, σε διάφορες στιγμές της οικογένειας.

    Η περιπετειώδης οικογένεια, μάλιστα, βούτηξε στη θάλασσα, έκανε πεζοπορία, ενώ ανέβηκε και σε σκοινιά.

    Οι φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας είναι υπέροχες και αποδεικνύουν ότι ακόμη και οι βασιλικές οικογένειες αποτελούνται από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, με ανάγκη για τρυφερές, οικογενειακές στιγμές.



    ΣΧΟΛΙΑ