ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα αποκάλυψη για το ειδύλλιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσσα Καλογρίδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους ετοιμάζουν ταξίδι… εκτός συνόρων.
«Θα κάνουν ένα ωραίο μακρινό ταξίδι για να γιορτάσουν το Πάσχα. Τώρα θα είναι στην Ασία ή την Αμερική, δεν ξέρω, πάντως θα είναι μακρινός ο προορισμός, μπορεί και εξωτικός», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείεται να κανονιστεί κάτι και με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για χάρη της εκπομπής του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι απάντησαν για τη σχέση τους (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη: Το νέο ζευγάρι της πόλης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι ατάκες του για τις γυναίκες και ο μύθος πίσω από τα λόγια
- Πρώην μέλος του Παναθηναϊκού, τον απέλυσε ο Μαρινάκης και αναλαμβάνει αποστολή… βουνό!
- Αποθήκευση άνθρακα: Προχωρά η επένδυση στον Πρίνο εν αναμονή εγκρίσεων και θεσμικού πλαισίο
- Τι τρέχει με τον Δένδια, η Κοβέσι, ο Πιέρ και ο Χρυσοχοΐδης, ποιοι ψάχνουν 500.000 «χαρτιά» της ΑΕΜ, γιατί τρίβουν τα χέρια τους Κοπελούζος, Ξιφαράς, Λιβανός, τι συμβαίνει πραγματικά με την Qualco, η αλήθεια για τον Πρίτσα και ο δωσίλογος δημοσιογράφος (Nο1)
