• LIFE&STYLE

    Τζον Μπον Τζόβι: Γράφει νέο τραγούδι για την κρίση του κορονοϊού με τους θαυμαστές του

    Τζον Μπον Τζόβι


    Μια πρωτότυπη ιδέα για να ενώσει τον κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη, εν μέσω της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του νέου κορονοϊού, είχε ο Τζον Μπον Τζόβι.

    Ο σταρ και frontman των θρυλικών Bon Jovi μέσα από τα social media ζήτησε από τους θαυμαστές του να τον βοηθήσουν να γράψει τους στίχους ενός νέου τραγουδιού.

    «Σας δίνω την μελωδία και τον πρώτο στίχο», έγραψε ο Τζον Μπον Τζόβι

    «Αυτές είναι οι στιγμές που περνάμε, αχαρτογράφητη περιοχή, άγνωστο έδαφος. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα πετύχουμε.

    Τώρα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, το οποίο είναι να κάθομαι με την κιθάρα μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βάλουμε λέξεις στη μουσική, ίσως να δώσουμε φως στη μέρα μας», δήλωσε.

    «Αυτή είναι η ιδέα μου. Να γράψουμε μαζί. Σας δίνω τη μελωδία και τον πρώτο στίχο και να μου πείτε πώς θα συνεχίσει η ιστορία. Πες μου τι περνάς, πες μου πώς αισθάνεσαι, πες μου αν πονάς.

    Μιλήστε για την αποφοίτηση του γυμνασίου που πρόκειται να ακυρωθεί, μιλήστε για την υπόσχεση που απλά δεν μπορείτε να έχετε, μιλήστε για το παιδί που έρχεται και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Μιλήστε για την επιταγή που θα χάσετε.

    Πείτε για τον φόβο που νιώθετε κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο και αναρωτιέστε τι να κάνετε με όλο αυτό. Απλά θυμηθείτε, θα πετύχουμε.

    Τραγουδήστε το τραγούδι σας. Εσείς και εγώ μαζί, και θυμηθείτε, όταν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνατε, κάνετε ό,τι μπορείτε», δήλωσε ο τραγουδιστής στο κοινό του.

    Οι θαυμαστές του καλούνται να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους τραγουδώντας έναν στίχο και να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μπον Τζόβι με το hashtag #DoWhatYouCan, που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού.

    Σημειώνεται ότι ο Ντέιβιντ Μπράιαν, που παίζει πλήκτρα στους Bon Jovi διαγνώστηκε με κορονοϊό.

    Do What You Can – Our Story

    I’ve been listening. Thank you to everyone who has shared their story. Let’s keep singing this together. Stay tuned for more. – JBJ

    Posted by Bon Jovi on Thursday, March 26, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ