• LIFE&STYLE

    Τζόυς Ευείδη: Το «Καφέ της Χαράς», οι οικονομικές δυσκολίες και το μπότοξ (video)

    • NewsRoom

    Τζόυς Ευείδη


    Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην «Φωλιά των Κου Κου» για τη ζωή της, αλλά και τα νέα επεισόδια της σειράς.

    Όπως παραδέχτηκε η ίδια, δεν ήταν σίγουρη ότι θα επιστρέψει το «Καφέ της Χαράς», καθώς οι συζητήσεις γίνονταν για πολύ καιρό και έβλεπε ότι δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη.

    Για το αν η αναβίωση της σειράς θα έχει επιτυχία, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε ότι:

    «Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά ‘Το Καφέ της Χαράς’, αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα κάναμε όλοι σουξεδάκια», συμφωνόντας με τον δημιουργό και πρωταγωνιστή, Χάρη Ρώμα, ο οποίος έχει δηλώσει πως φοβάται για το πως θα πάει η σειρά.

    Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως έχουν υπάρξει δουλειές της, στις οποίες πίστευε πολύ και ολοκληρώθηκαν πρόωρα. Συγκεκριμένα, ανέφερε τη σειρά «Πόσο Γλυκά με Σκοτώνεις», την οποία αν και πίστευε πολύ, τελικά κόπηκε.

    Η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει και όπως παραδέχτηκε συχνά δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του σπιτιού.

    «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Συχνά πάω στην τράπεζα πατάω το κουμπί και βλέπω 0 στον λογαριασμό», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

    Όσον αφορά στα προσωπικά της και για το αν έχει συνυπάρξει σε σχέση μαζί με συνάδελφό της, η ηθοποιός δήλωσε ότι:

    «Είχα σχέση με συνάδελφο στο πολύ φαύλο παρελθόν μου, δεν έχω χειρότερη φρίκη από σχέση με συνάδελφο. Παναγία μου!».

    Μάλιστα, η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε στο μπότοξ και παραδέχτηκε ότι:

    «Προσπαθώ να κάνω μπότοξ λίγο πριν αρχίσει η δουλειά, τρεις μέρες πριν, για να σώσω ότι μπορώ. Αν δεν είχα δουλειά θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ