• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς στην ίδια ταινία

    • NewsRoom
    Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς

    Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς


    Οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πρωταγωνιστήσουν σε ταινία του Μαξ Μπαρμπάκοφ στην οποία θα «ανταλλάξουν σώματα». Σύμφωνα με το Deadline, η Amazon κέρδισε την ταινία έπειτα από έναν πόλεμο προσφορών από διάφορα στούντιο και πλατφόρμες streaming.

    Η εταιρεία παραγωγής της Μάργκο Ρόμπι, LuckyChap Entertainment, θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με την Red Om Films της Τζούλια Ρόμπερτς και την Echo Films της Τζένιφερ Άνιστον.

    Ο Μαξ Μπαρμπάκοφ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία ταινία, αλλά η πλοκή, ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστα.

    Πιο γνωστός για τη σκηνοθεσία της ταινίας «Palm Springs» με πρωταγωνιστές τους Άντι Σάμπεργκ και Κριστίν Μιλιότι ο Μπαρμπάκοφ πούλησε τελικά την κωμωδία του 2020 στις Neon και Hulu αφού κέρδισε αριθμό ρεκόρ βραβείων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς.

    Η τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ, Τζούλια Ρόμπερτς κέρδισε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Erin Brockovich» το 2001 και έχει λάβει βραβεία Emmy για τις σειρές «The Normal Heart» και «Law & Order».

    Η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε βραβείο Emmy για τον ρόλο της ως Ρέιτσελ στη σειρά «Friends». Έχει επίσης βραβευτεί για τους ρόλους της στις σειρές «30 Rock» και «The Morning Show».

    Η Ρόμπερτς και η Άνιστον συνεργάστηκαν για τελευταία φορά στην ταινία του 2016, Mother’s Day. Στην πρεμιέρα της ταινίας η Άνιστον ομολόγησε ότι ένιωσε τρομαγμένη από την παρουσία της Ρόμπερτς.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ