• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Άνιστον: Γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της με μία σέξι φωτογράφιση – Οι ευχές από τα Φιλαράκια και τον πρώην σύζυγό της

    • NewsRoom

    Τζένιφερ Άνιστον


    Γενέθλια είχε χθες η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία, στα 51 της χρόνια δείχνει καλύτερη από ποτέ!

    Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε χθες τα γενέθλιά και το γιόρτασε με μια επετειακή συνέντευξη και μία άκρως σέξι φωτογράφηση, στο περιοδικό Interview Magazine, δείχνοντας ότι ο χρόνος που περνά δεν την επηρεάζει καθόλου αρνητικά, αφού η ίδια είναι στα καλύτερά της.

    Μάλιστα, η ξανθιά ηθοποιός με την ελληνική καταγωγή έκανε μια αποκαλυπτική κουβέντα με την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Σάντρα Μπούλοκ, στην οποία μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και όσα ονειρεύεται για το μέλλον.

    Η ίδια αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία από τη συνέντευξη όπου φορά ένα μαύρο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτους τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, αλλά και μια άλλη κοντινή στο πρόσωπο.

    Τζένιφερ Άνιστον, πηγή: Interview Magazine

    Έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για την έκπληξη γενεθλίων. Δεν είχα ιδέα ότι θα βγει σήμερα. Αισθάνομαι περηφάνια και τιμή που γιορτάζω με αυτό το εξώφυλλο. Ευχαριστώ την ομάδα του περιοδικού που γιορτάζει τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Το να γίνεσαι 51 έχει πλάκα. Ευχαριστώ την αδερφή μου από άλλο πατέρα, Σάντυ Μπούλοκ, που μιλήσαμε για ό,τι στο καλό μιλήσαμε. Σας αγαπώ πολύ».

    Η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ το περιοδικό έδωσε στη δημοσιότητα και τις υπόλοιπες υπέροχες πόζες της. Μάλιστα, η συνέντευξη ονομάζεται: «The one where Jennifer Aniston gets grilled by Sandra Bullock».

    Παράλληλα, η ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός φωτογραφήθηκε με σέξι εμφανίσεις σε διαφορετικές πόζες, δίνοντας εντυπωσιακές εικόνες και δείχνοντας πόσο καλλίγραμμη παραμένει στην ηλικία των 51 ετών.

    Σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει με ροζ σουτιέν και δερμάτινη φούστα, ενώ σε άλλες με τζάκετ, κορμάκι και μπότες.

    «Μπορείς να είσαι θυμωμένος ή μάρτυρας, ή μπορείς να πεις: Έχεις λεμόνια; Φτιάξε λεμονάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. Ακόμη, μίλησε για τον έρωτα που… μοιράστηκε με την Σάντρα Μπούλοκ, τον Τέιτ Ντόνοβαν. Τέλος, αποκάλυψε τι ονειρεύεται για το μέλλον, αναφέροντας ότι τα μελλοντικά της όνειρα που περιλαμβάνουν «σπίτι στη θάλασσα, με γέλιο και παιδιά να τρέχουν».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους φίλους και γνωστούς της, πολλοί από τους οποίους θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

    Πρώτος και καλύτερος ήταν ο πρώην σύζυγός της, Τζάστιν Θερού, με τον οποίο η Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί άψογες σχέσεις. Ο 48χρονος ηθοποιός μοιράστηκε στα Insta stories του μία φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον, διαφορετική από τις εικόνες της που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, μαζί με ένα γλυκό μήνυμα γενεθλίων. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία εικονίζεται η διάσημη ηθοποιός με ένα τιραντέ μαύρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι σε μια στάση θριάμβου.

    Τζένιφερ Άνιστον, πηγή: Interview Magazine
    Τζένιφερ Άνιστον, πηγή: Interview Magazine

    «Αρπάζοντας το 2020 για άλλη μία φορά», έγραψε στην ανάρτηση. «Χρόνια Πολλά Μπι» πρόσθεσε μαζί με ένα κόκκινο emoji καρδιάς.

    Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2018, με τον Τζάστιν Θέρου να της στέλνει και πέρυσι ευχές για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας πάλι μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που έδειχνε την Τζένιφερ Άνιστον να κρατά κάτι κέρατα και την λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε αυτή την άγρια γυναίκα. Απίστευτα ευγενικά και απίστευτα αστεία. Σ’ αγαπώ Μπι».

    Η δημοσίευση του Τζάστιν Θερού για τα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

    Ευχές για τα γενέθλιά της ανέβασαν και τα περισσότερα από τα Φιλαράκια. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάθιου Πέρι δημοσίευσε μία φωτογραφία των δυο τους από παλιά, ενώ στην λεζάντα έγραψε «Χρόνια πολλά, Τζένι!».

    View this post on Instagram

    Happy birthday, Jenny!!!

    A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

    Από την άλλη, η καλή της φίλη, Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε μια φωτογραφία με τις δύο τους πού μοιάζουν πολύ, φορώντας γυαλιά και έγραψε χαρακτηριστικά «Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα προσπαθήσεις…υπάρχει μόνο μία Τζένιφερ Άνιστον. Χρόνια πολλά αγαπημένη μου φίλη. Σ’ αγαπώ».

    Η Λίζα Κούντροου ανέβασε μία φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από παλιά και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν είναι καλή στο να ποστάρει σωστά μία φωτογραφία στο Instagram.



    ΣΧΟΛΙΑ