• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπότση: Η τρυφερή φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

    • NewsRoom

    Η Τζένη Μπότση με το μωράκι της


    Για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Τζένη Μπότση μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο.

    Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού τον περασμένο Νοέμβριο έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού, βάρους 3,280 γρ.

    Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που η Τζένη Μπότση πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα».

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός και υπερήφανη μανούλα, μοιράστηκε πρόσφατα μια χαριτωμένη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της.

    Από το παιδικό δωμάτιο

    Μιλώντας στο assist.gr μετά τη γέννηση της κορούλας της, η Τζένη Μπότση είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων:

    «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει.

    Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι.

    Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

    Η Τζένη Μπότση με το μωράκι της
    Τζένη Μπότση



    ΣΧΟΛΙΑ