• LIFE&STYLE

  Τζένη Μπότση: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

  • NewsRoom

  Αλέξανδρος Μιχαλάς και Τζένη Μπότση


  Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες το πρωί, η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

  Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, με την πολύτιμη βοήθεια καλών της φίλων. Πλέον, κρατάει στα χέρια της τη νεογέννητη κορούλα της και πήρε την απόφαση να μιλήσει για την δύσκολη αυτή περίοδο που πέρασε.

  Λίγο μετά τον τοκετό, η Τζένη Μπότση μίλησε για την πραγματικότητα της εγκυμοσύνης και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις μανούλες, αλλά και τις γυναίκες γενικότερα.

  «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα», δήλωσε αρχικά η Τζένη Μπότση.

  Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα.

  Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή… Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», ξεκαθάρισε η ίδια.

  «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει.

  Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι.

  Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», υποστήριξε η ηθοποιός.

  Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα.

  Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5.000 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση.

  Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις.

  Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω. Μέχρι την τελευταία στιγμή έτρεχα να τα προλάβω όλα: να φυτέψω χειμερινά φυτά στον κήπο, να έρθει ο ξυλουργός για κάποια ράφια, να φτιάξω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμβολή του Παύλου Σταματόπουλου, της Σοφίας Παυλίδου, Μέμου Μπεγνή οι οποίοι είναι ‘γκουρού’ στο στόλισμα», δήλωσε η ίδια στο Assist.

  Το κείμενο συνόδευε μία φωτογραφία της ηθοποιού με τη νεογέννητη κορούλα της μέσα από το μαιευτήριο.

  Η Τζένη Μπότση με τη νεογέννητη κορούλα της στο μαιευτήριο  ΣΧΟΛΙΑ