• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα των Χριστουγέννων – Ευτυχής πατέρας ο Βασίλης Κικίλιας

    • NewsRoom
    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας στην Πάτμο

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας στην Πάτμο


    Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή η Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγος του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια ανήμερα των Χριστουγέννων στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

    Πρόκειται για το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινου, αφού έχει ήδη τρία από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο. Αντίθετα, αυτό είναι το πρώτο για τον Βασίλη Κικίλια.

    Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2019, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας είχε σπεύσει να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του τον περασμένο Αύγουστο.

    «Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instragram ο υπουργός Υγείας, ενώ λίγο αργότερα η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναρτήσει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook την ίδια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και έστειλε το πρώτο μήνυμά της μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος, γράφοντας στη λεζάντα «αγάπη και ευγνωμοσύνη».

    Μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Βασίλης Κικίλιας είχε σπεύσει να αποκαλύψει και το φύλο του παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά  πως σύντομα θα γεννηθεί ο «Κικίλιας junior» αφού η σύζυγός του περιμένει αγοράκι.

    Διαβάστε επίσης:

    Τζένη Μπαλατσινού: Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της συζύγου του Βασίλη Κικίλια



    ΣΧΟΛΙΑ