• LIFE&STYLE

    Τρία fashion trends από τα 90s που επανήλθαν δυναμικά – Πού να τα βρείτε

    τζιν


    Η μόδα κάνει κύκλους, αλλάζει, επανέρχεται, ανανεώνεται, ενώ πολλές φορές παρατηρούμε διάφορες τάσεις και trends να χάνονται και να επιστρέφουν αρκετά χρόνια μετά. Μία από τις χαρακτηριστικές περιόδους της σύγχρονης μόδας ήταν τα 90s, όπου πολλά ιδιαίτερα trends αγαπήθηκαν και αποθεώθηκαν από τις μεγάλες σταρ μέχρι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας.

    Τα 90s ήταν μία από τις πιο επαναστατικές δεκαετίες στον χώρο της μόδας και τώρα, 20 σχεδόν χρόνια μετά, κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και μερικές τάσεις-γνωρίσματα για την τότε εποχή, επανήλθαν δυναμικά στις πασαρέλες, στα καταστήματα και αναπόφευκτα στις ντουλάπες μας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία trends τα οποία έκαναν come back με ανανεωμένη μορφή και με ύφος που ταιριάζει στην παρούσα εποχή.

    Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι τάσεις και σε ποια καταστήματα μπορείτε να τις βρείτε:

    1. Τα ογκώδη αθλητικά

    Τα ογκώδη sneakers με τους πάτους και τα χρώματα ήταν ένα χαρακτηριστικό παπούτσι του street style των 90s και ένα από τα πιο τολμηρά αθλητικά γενικότερα. Επανήλθαν δυναμικά σε μια ανανεωμένη εκδοχή και έχουν γεμίσει τα ράφια των καταστημάτων.

    ZARA, 39,95 €, Βρείτε τα εδώ

    ZARA, 39,95 €, Βρείτε τα εδώ

    2. Τα denim jackets

    Είναι από τα αγαπημένα κομμάτια των 90s αλλά και από τα πιο ιδανικά jackets που υπάρχουν γενικότερα, αφού μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    MANGO, €49.99, Βρείτε το εδώ

    MANGO, €39.99, Βρείτε το εδώ

    3. Τα scrunchies

    Τα scrunchies δεν είναι άλλα από τα λαστιχάκια μαλλιών που φόραγαν τα κορίτσια τη δεκαετία του 90, κάνοντας το look τους παιχνιδιάρικο. Δίνουν ένα κοριτσίστικο και συνάμα σέξι στυλ.

    H&M, 4,99 €, Βρείτε τα εδώ

    H&M, 4,99 €, Βρείτε τα εδώ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ZARA: 15 στυλάτα πανωφόρια, κατάλληλα για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα φορέσετε το jean jacket και το φθινόπωρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: Δέκα ιδανικά φθινοπωρινά φορέματα μέχρι 25 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ