• LIFE&STYLE

    Τους πήρανε χαμπάρι! Δεύτερη “χρυσή” διάρρηξη στη Μύκονο μέσα σε δύο μέρες

    • NewsRoom


    Οι αετονύχηδες στη Μύκονο έχουν πιάσει το νόημα. Δεύτερη διάρρηξη σε πολυτελή βίλα, με τη λεία των δραστών να ξεπερνά και πάλι τις 100.000 ευρώ. Το νησί των ανέμων έχει γεμίσει από ευκατάστατους τουρίστες, Σαουδάραβες, Γάλλους, Αμερικανούς κ.α. ο οποίοι -άγνωστο γιατί- επιλέγουν να κρύβουν στα σπίτια που νοικιάζουν, αρκετά μετρητά και άλλα τιμαλφή.

    Αυτό φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο από σπείρες διαρρηκτών που χτυπούν στοχευμένα. Ετσι μόλις δύο 24ωρα μετά τη διάρρηξη  στην περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, στόχος έγινε άλλη μία πολυτελής κατοικία στη Μύκονο, αυτή τη φορά στον Ορνό. Θύμα ένας ζάμπλουτος Σαουδάραβας ο οποίος μάλιστα την ώρα της διάρρηξης κοιμόταν μέσα στο σπίτι με τη σύζυγό του και το μόλις έξι μηνών μωρό τους.

    Οι εισβολείς άρπαξαν κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 145.000 ευρώ και κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι όλα έγιναν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ούτε από τον security που είχε βάρδια την ώρα της διάρρηξης αλλά ούτε και από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που είχε μαζί του!

    Οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που χτύπησαν την ενοικιαζόμενη βίλα της 29χρονης Γαλλίδας στην Αλεόμανδρα.

    Όπως κατήγγειλε η ίδια στην τοπική αστυνομία,  οι διαρρήκτες ξάφρισαν 25.000 ευρώ, 4.000 δολάρια και 2.000 λίρες Λιβάνου σε μετρητά, και όλα τα χρυσαφικά της, συνολικής αξίας 130.000 ευρώ. Οι διαρρήκτες χτύπησαν την ώρα που η 29χρονη απουσίαζε και είχαν όλο το χρόνο να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε σχετικά μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες βίλες της περιοχής.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/mikonos-report-prigkipato-pou-prokali-nargiledes-ke-fouskoti/60892



    ΣΧΟΛΙΑ