• LIFE&STYLE

    Τομ Χανκς: Απολαυστική η σύζυγός του ραπάρει από την καραντίνα για τον κορονοϊό

    τομ χανκς

    Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς


    Το ζευγάρι φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της απομόνωσής του

    Μπορεί ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον να βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό, κατά το ταξίδι τους στην Αυστραλία και να παραμένουν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, ωστόσο οι δυο τους δε το έβαλαν κάτω και έχουν βρει τον τρόπο να διασκεδάζουν παρά την απομόνωσή τους.

    Η τραγουδίστρια χάρισε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook ένα απολαυστικό βίντεο, που μαρτυρά πώς περνά τις ημέρες της στην καραντίνα.

    Η Γουίλσον φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, έχοντας μάλιστα όρεξη να αντιμετωπίσει με χιούμορ όλη αυτή την περιπέτεια που η ίδια και ο Τομ Χανκς περνούν.

    Στο βίντεο διάρκειας 4 λεπτών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τίτλο «Quarantine Stir Crazy» (Καραντίνα Σκέτη Παράνοια), απεικονίζεται η ίδια να τραγουδάει το χιπ-χοπ τραγούδι του συγκροτήματος, Nature by Nature «Hip Hop Hooray», που κυκλοφόρησε το 1990.

    Η Γουίλσον, αρχικά, απεικονίζεται να διαβάζει στον καναπέ το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, του Όρσον Σκοτ Καρντ, «Η Εκδίκηση του Έντερ», όταν ξαφνικά, παρασύρεται από τον ρυθμό του «Hip Hop Hooray», γίνεται ένα με τους Nature by Nature και αρχίζει να τραγουδάει.

    Μάλιστα υπάρχει και η υποσημείωση, «See it to believe it» (Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις).

    Δείτε το απολαυστικό βίντεο της Ρίτα Γουίλσον:

    Quarantine Stir Crazy.

    Posted by Rita Wilson on Tuesday, March 24, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ