• LIFE&STYLE

    Το σέξι μοντέλο που θα μπει στον κόσμο της αριστοκρατίας


    Η καλλονή Loretta Bassey, μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό από την αποκαλυπτική φωτογράφιση που έκανε για την εφημερίδα The Sun, σύντομα θα γίνει μέλος της κλειστής αριστοκρατικής κοινωνίας της Μεγάλης Βρετανίας. Κατάφερε να τυλίξει το 44χρονο γιο του Jacob Rothschild, 4ου Βαρόνου Rothschild, Nathaniel Philip Rothschild, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου πρόσφατα, μετά από δεσμό δυο χρόνων. Μετά το γάμο τους θα αποκτήσει τον τίτλο της Βαρόνης.

    tumblr_lcsrxw9ZEZ1qf3fpqo4_1280

    Η 25χρονη Loretta είναι προικισμένη με μια εμφάνιση που δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο κάποιον. Έτσι έγινε και με τον Nathaniel Rothschild, ο οποίος μόλις την αντίκρισε, έβαλε στόχο να την κάνει δική του. Μόνο που τώρα, για να γίνει αποδεκτή από την οικογένεια και τον κύκλο του μέλλοντος συζύγου της, θα πρέπει να εγκαταλείψει το – ομολογουμένως – επικερδές σπορ των σέξι φωτογραφήσεων και να συνηθίσει να φοράει λίγα ρούχα παραπάνω, ειδικά όταν θα είναι καλεσμένη σε εκδηλώσεις όπου θα παρευρίσκονται όλοι οι εκπρόσωποι της υψηλής κοινωνίας.

    tumblr_lcsrxw9ZEZ1qf3fpqo1_1280

    Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Ελβετία, από όπου κατάγεται και η οικογένεια Rothschild. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η περιουσία του 44χρονου Nathaniel Rothschild υπολογίζεται σε 240 δισ. λίρες. Ο Nathaniel, θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο πετυχημένους Rothschilds, καθώς διαχειρίζεται το hedge fund Atticus Capital, αξίας τουλάχιστον 9 δισ. λίρες. Ο ίδιος αποφεύγει να αποτελεί πρωτοσέλιδο, αποφεύγει τις φωτογραφίες και έχει κληρονομήσει το άγγιγμα του Μίδα που έχουν όλα τα μέλη της δυναστείας Rothschild. Ο Nathaniel είναι μέλος του βρετανικού κλάδου της οικογένειας και έχει πρότυπο στις τραπεζικές επιχειρήσεις τον πατέρα του, Βαρόνο Jacob Rothschild.

    loretta

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι η σέξι Loretta γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του Nathaniel και κυρίως από την τεράστια περιουσία που θα κληρονομήσει. Ο μέλλοντας σύζυγός της είναι, μεταξύ άλλων, κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μετά την αποφοίτησή του γνώρισε το συνέταιρό του στο hedge fund που διαχειρίζεται, τον Καναδό Timothy Baracket. Ο Nathaniel εργαζόταν στη Νέα Υόρκη στην επενδυτική εταιρεία Gleacher & Company, την οποία έχει ένας φίλος του πατέρα του. Εκεί, λοιπόν, γνωρίστηκε με τον Baracket και αποφάσισαν να ιδρύσουν μαζί το hedge fund Atticus Capital.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/40563-2/40563

     



    ΣΧΟΛΙΑ