• LIFE&STYLE

    Το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς στο Λονδίνο – 4000 σε λίστα αναμονής

    • NewsRoom


    Ένα καινούριο pop-up εστιατόριο ανοίγει στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι, όπου δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να δειπνήσουν… γυμνοί. To εστιατόριο ονομάζεται “The Bunyadi” και θα ανοίξει τον Ιούνιο για 3 μήνες. Θα χωριστεί σε δύο τμήματα, με και χωρις ρούχα, το προσωπικό στο τμήμα “χωρίς ρούχα” θα είναι γυμνοί με συγκεκριμένα μέρη του σώματος καλυμμένα.

    planview

    Tο pop-up εστιατόριο δημιουργήθηκε από την εταιρία Lollipop και η ιδέα έχει γίνει εξωφρενικά δημοφιλής, ήδη με 4.000 ανθρώπους στην λίστα αναμονής στο σάιτ του εστιατορίου. Το μενού θα έχει vegan και non-vegan πιάτα, όπου θα έχουν φυσικά συστατικά και διάφορες τεχνικές μαγειρέματος για να σερβιριστούν σε χειροποίητα πήλινα πιάτα με μαχαιροπίρουνα που θα τρώγονται, είπαν στο δελτίο τύπου των οργανωτών του event.image,,

    “Η ιδέα είναι να ζήσετε την απόλυτη απελευθέρωση” είπε ο Seb Lyall, Ιδρυτής της Lollipop. ”Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν μία νύχτα έξω χωρίς τροφές με χημικά ή τεχνητά χρώματα, χωρίς ηλεκτρικό ή γκάζι, χωρίς κινητά τηλέφωνα και αν το θελήσουν και χωρίς ρουχα”.

    Διαβάστε ακόμα:

    Ανήκουστο: Παιδάκια τεσσάρων ετών επιλέγουν μόνα τους.. το φύλο τους

    school



    ΣΧΟΛΙΑ