• LIFE&STYLE

    Το νέο σχόλιο του Θ. Μαραντίνη στη Σ. Χρηστίδου που μας κάνει να απορούμε

    • NewsRoom

    Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης


    Σαν να μη χώρισαν ποτέ συμπεριφέρονται ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι εξακολουθούν να συνυπάρχουν ως ζευγάρι σε πολλές πτυχές της ζωής τους. Έτσι, ενώ πριν από λίγες μέρες η είδηση του χωρισμού τους, που οι ίδιοι μετέδωσαν μέσω κοινής ανάρτησης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, έσκασε σαν βόμβα στο χώρο της showbiz, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι πέρασαν μαζί τις άγιες ημέρες του Πάσχα, κάτι που άλλωστε έδειξαν μέσω των αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ταυτόχρονα, η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε προ ημερών στο κανάλι της στο Youtube, είχε περιγράψει πως εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης περνούν μία δύσκολη περίοδο, παρ΄όλα αυτά θα μείνουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους.

    Μετά λοιπόν την Κυριακή του Πάσχα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεφύγει από όλα και έτσι ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κέρκυρα, με σκοπό να περάσει εκεί τις υπόλοιπες μέρες του Πάσχα.

    Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο Instagram, την οποία και δεν άργησε να σχολιάσει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

    Ο τραγουδιστής, συγκεκριμένα, άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της πρώην συζύγου του. Το σχόλιο έγραφε «Γεια σου όμορφη», προκαλώντας απορία στους φαν του ζευγαριού, που δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι.

    Η απορία των ακολούθων μάλιστα έγινε φανερή και στα σχόλια των θαυμαστών, που ακολούθησαν. «Τι φάση», έγραψε ένας φαν κάτω από το σχόλιο του τραγουδιστή, ενός ένας άλλος ανέφερε «Θα μας τρελάνετε; ».

    Η παρουσιάστρια, πάντως, δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο σχόλιο του τραγουδιστή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης: Πάσχα μαζί στην Χαλκιδική, μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της (ανέβασε video στο youtube)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το Instagram πρόδωσε την κοινή τους έξοδο μετά τον χωρισμό (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ