• LIFE&STYLE

    Το νέο ριάλιτι «εκδίκησης» του Epsilon με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη

    Λιλη-Ιωαννα

    Ιωάννα Λίλη


    Ένα νέο ριάλιτι, που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, φέρνει στην ελληνική τηλεόραση το Epsilon. Πρόκειται για το Revenge Body, το οποίο παρουσιάζει στην Αμερική η Khloe Kardashian και «μεταμορφώνει» τους συμμετέχοντες σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Τα ηνία της παρουσίασης στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Ιωάννα Λίλη και η πρεμιέρα του αναμένεται προσεχώς με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

    Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του σταθμού:

    «Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο, θα υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία εξαιρετικά ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Άνθρωποι που εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την αυτοπεποίθησή τους.

    Συνήθως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα αλλά στο “Revenge Body” θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Είτε όμως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα, είτε όχι, ο στόχος όλων είναι ένας. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά -και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

    Η Ιωάννα αναλαμβάνει να συζητήσει μαζί τους και να εντοπίσει τους λόγους που οδήγησαν τον καλεσμένο σε μια δυσμενή για εκείνον κατάσταση. Συνήθως, πρόκειται για κάποιο άτομο από το στενό τους περιβάλλον, γονιός, φίλος ή σύντροφος ο οποίος τους ασκεί έντονη κριτική και με τη συμπεριφορά του, τους υποτιμά.

    Η ώρα της εκδίκησης όμως έφτασε! Από το σημείο αυτό και μετά, το ταξίδι της “μεταμόρφωσης” ξεκινά. Μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον καλεσμένο μας να πετύχει το στόχο του. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, το αντίθετο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αξίζει όμως να δεχτεί κανείς την πρόκληση, να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να κερδίσει αυτό που του αξίζει!

    Μετά την κούραση και την προσπάθεια έρχεται η ανταμοιβή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτυ, όπου μεταξύ άλλων θα βρίσκεται και το άτομο το οποίο ο καλεσμένος μας “φοβάται” πιο πολύ. Αυτός που του άσκησε την τόσο έντονη κριτική θα έρθει αντιμέτωπος με ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν το περιμένει.

    Έτσι, ο μεγαλύτερος επικριτής τους θα αποτελέσει το καλύτερο κίνητρο για τη “μεταμόρφωσή” τους!

    “Revenge Body” με την Ιωάννα Λίλη, από τη νέα σεζόν στο Epsilon tv που αλλάζει.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Βίκυ Καγιά στα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 7χρονη κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ φοράει ψηλοτάκουνα σε οικογενειακό δείπνο! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα-έκπληξη που θα παρουσιάζουν το Nomads Μαδαγασκάρη



    ΣΧΟΛΙΑ