• LIFE&STYLE

    Το μοντέλο Erin Heatherton αποκάλυψε γιατί έφυγε από την εταιρεία της Victoria’s Secret

    • NewsRoom


    Συνήθιζε να είναι αναπόσπαστο μέλος   επιδείξεις μόδας και καταλόγους της Victoria’s secret.
    Αλλά ο πρώην «άγγελος» Erin Heatherton τελικά αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να φύγει από την εταιρεία το 2013 μετά από μια σχέση εργασίας πέντε ετών. “Στα δύο τελευταία Show της Victoria’s Secret, μου είπαν ότι έπρεπε να χάσω βάρος», αποκάλυψε στο περιοδικό TIME. “Κοιτάζω πίσω, « Αλήθεια; »
    model1
    Γυμναζόταν  δύο φορές την ημέρα για να προετοιμαστεί για τα τελευταία Secret show  το 2013, αλλά ακόμα δεν μπορούσε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. “Ήμουν πραγματικά σε κατάθλιψη, επειδή δούλευα τόσο σκληρά και ένιωσα σαν το σώμα μου να αντιστεκόταν», είπε.
    “Και έφτασα σε ένα σημείο όπου ένα βράδυ πήγα το σπίτι γυρίζοντας από μια προπόνηση και θυμάμαι κοιτάζοντας το φαγητό μου και σκέφτηκα ότι  ίσως δεν θα έπρέπε να τρώω”
    model3
    Η Heatherton αποφάσισε να σταματήσει να εργάζεται για την εταιρεία, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα προς  γυναίκες που θέλουν να μοιάσουν σε αυτήν ότι είναι απλό και εύκολο.
    Έχει ήδη δείξει τη θέση της για τις πιέσεις που έχει αισθανθεί με μια ανάρτηση στο Instagram φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Εξουσιοδοτείται από την αποτυχία”. “Η κατανομή στην επαναστατική στιγμή στη ζωή μου, μου επέτρεψε να γίνει η πραγματική εκδοχή του εαυτού μου. Στο στιγμή μου «αποτυχία», στάθηκα στο πρόσωπο της αντιξοότητες.
    model
    “Αγωνιζόμουν για την εικόνα του σώματος μου και τις πιέσεις για να εκπληρώσω τις απαιτήσεις της τελειομανίας πάνω μου», έγραψε στο μήνυμα. “Κοιτάζω πίσω σε εκείνη τη στιγμή τώρα, και εγώ το αγκαλιάσει αυτό το συναίσθημα. Κάποτε ήταν αντιληπτό ως«αποτυχία», στην πραγματικότητα, μια ισχυρή αφύπνιση για μένα και να γίνει  σκοπός μου στη ζωή. “Έβαλα πλέον ενέργειες πίσω από τους φόβους και τις ανασφάλειές μου. Έκανα μια επιλογή για να ανακατευθύνει την ενέργειά μου και να είναι ένας καταλύτης για την αλλαγή. Να δημιουργήσετε ένα κανάλι για τις γυναίκες να γίνουν οι πιο αληθινό εκδόσεις του εαυτού τους, μαζί με μένα. “



    ΣΧΟΛΙΑ